Ela_śmigielska Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Jednym zdaniem dziś zamknęłam dawny świat, zgasło światło zatrzasnęłam drzwi za sobą. Jedna chwila - i w pamięci żadnych dat, tylko nocą mocno tęsknię wciąż za Tobą.. Gdzieś przede mną już jutrzejszy czeka dzień moje życie, kilka trosk na szklanki dnie Pragnę zasnąć i usunąć się gdzieś w cień jak mi ciężko, tylko moje serce wie.. Jednym słowem pozwoliłam Tobie odejść, byś był wolny i mógł żyć - tak jak chcesz Ja spróbuję,niby cichy krąg na wodzie się rozpłynąć i w swym świecie zniknąć gdzieś..
dzie_wuszka Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z doświadczenia mogę powiedzieć pl-ce, ze jego to i tak zapewne już nie obchodzi, zatem wszelkie akty bohaterskiego udręczania się i wtapiania w mysią dziurę są już tylko teatrem jednego widza najprawdopodobniej. wiersz-mazgaj zaleciłabym syberię, podobno zmienia każdego ;)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z doświadczenia mogę powiedzieć pl-ce, ze jego to i tak zapewne już nie obchodzi, zatem wszelkie akty bohaterskiego udręczania się i wtapiania w mysią dziurę są już tylko teatrem jednego widza najprawdopodobniej. wiersz-mazgaj zaleciłabym syberię, podobno zmienia każdego ;) ...Elu już Ci pisałem ,że duszę masz większą od tego wiersza ...szklankę potłucz a wiersze pisz ......radośniejsze :)))
Ela_śmigielska Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja jestem ciepłolubna...Syberia odpada;)
Marek Konarski Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Dalekie echo stu milionów piosenek na ten temat. Proszę o parę własnych słów :)
Ela_śmigielska Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Niestety każdy język ma ograniczoną ilość słów i zdań. Nie ma więc takiej możliwości,żeby czasem się nie powtórzyły...:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 ...Antoine de Saint Exupery - Oto najwiekasza moja tajemnica.Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu :))
Rekomendowane odpowiedzi