Irwina Andrzejczak Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Patrzę na Ciebie z wyrazem pożądania odczuwam wieczną pożogę Dziś wiem, że pragnę Twojego kochania i oprzeć się temu nie mogę... Patrzę na Ciebie z wyrazem miłości odczuwam Twe podniecenie Pragnę dziś tylko z Tobą wieczności bo widzę Twe zapatrzenie... Patrzę na Ciebie ze słowem westchnienia odczuwam ciepło głosu Pragnę dziś tylko Twojego spojrzenia i ciał bezkresnego rozgłosu...
Mirosław_Serocki Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 - Cwak cwak? - Cwak cwak? oooooooo nonononono... cwak cwak no no!!! - Erotyk? - Ależ skądże...
Jan Polski Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 "Pragnę dziś tylko z Tobą wieczności " - i w tym m.in. widać brak doświadczenia autorki w temacie :) Proszę nie zmyślać - niech Pani napisze prawdę - może będzie ciekawiej. Pozdrawiam - Jan P.
Agnes Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jeśli to ma być erotyk to wyszedł tragiczny wręcz, zero prawdziwych uczuć, zero zmysłowości, zero namiętności, zero...nie chce już mi się mowić nawet o samym jezyku i powtarzalnosci wyrazen Agnes
Rekomendowane odpowiedzi