klubo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 myśli przecinają horyzont gdy mewa krzykiem oznajmia swoją obecność a w blasku słońca życie przesypuje złote ziarenka skóra pachnie solą pieszczona przez wiatr i usta wysuszone spragnione dotyku dochodzą zewsząd szeptane zaklęcia lecz światło tonie nieubłagane
Marek Konarski Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor bardzo się starał, by było pięknie i romantycznie, to jednak tylko sfatygowane, przykurzone dekoracje...
klubo Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 P. Marku- może i przykurzone ale dekoracje jednak- pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 nie każdy pobyt na plaży musi być wyzwaniem dla poety - tak myślę ...
dzie_wuszka Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest bardzo fajne. taka myśl o niedotykalstwie i nieporuszeniu świata wobec naszych pragnień Pozdrawiam :)
dzie_wuszka Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 aha, a wiersza, na moje wusz, za dużo :)
klubo Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 kochani- ciut zmieniłam- może będzie teraz lepiej- dziękuję wszystkim za zajrzenie- pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lajtowy ten wierszyk i chyba taki miał być, jeśli tak to się udał blask słońca, złote ziarenka itp itd - nie pisz tak więcej, to nie są dobre zwroty pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi