Agata_Lebek Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby tu Zagajewski przyszedł z komentarzem to byłabym mniej zaskoczona niż teraz ;) Wreszcie napisałam coś co trafiło w Michała Z. !:) Dziękuję. Pozdrawiam. ☺ :P a ten tekst nawet zalatuje zagajewskim. Nagroda Fundacji im. Kościelskich mnie ominie. Stary człowiek i nie morze ;) :DDD
Michał_Zawadowski Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 jak ją dostanę to mogę Tobie zadedykować;)
Michał_Zawadowski Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 żartuję oczywiście, żeby nie było:))
Agata_Lebek Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Słowo się rzekło :) Już nie ma odwrotu ;))
f.isia Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 fajny, mam niejakie wątpliwości ino do "listu", meandry moich skojarzeń powiodły mnie do: www.youtube.com/watch?v=JQkhJSFgpjs ;)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Meandry Twoich skojarzeń prowadzą mnie zawsze do dobrych miejsc Inku ;P To może tak; www.youtube.com/watch?v=sZYpGocxxfo :))) Dobrze, że jesteś !:)
f.isia Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Meandry Twoich skojarzeń prowadzą mnie zawsze do dobrych miejsc Inku ;P To może tak; www.youtube.com/watch?v=sZYpGocxxfo :))) Dobrze, że jesteś !:) niepokojąca muza, podniosła a jednak - jakże okrutne rytuały... ;) ps. weź pod rozwagę wywalenie "listu" , wszak z kontekstu wiadomo, że nie chodzi o listę zakupów ;)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Meandry Twoich skojarzeń prowadzą mnie zawsze do dobrych miejsc Inku ;P To może tak; www.youtube.com/watch?v=sZYpGocxxfo :))) Dobrze, że jesteś !:) niepokojąca muza, podniosła a jednak - jakże okrutne rytuały... ;) ps. weź pod rozwagę wywalenie "listu" , wszak z kontekstu wiadomo, że nie chodzi o listę zakupów ;) Wezmę pod rozwagę. Jak znam życie, wrócę do wiersza za jakiś czas i spojrzę na niego z większym dystansem. W tym momencie jakoś tak mi się kolebie ; piszę do pana panie poetry nie pierwszy nie ostatni raz płakałeś ze mną wiele śmialiśmy się często do utraty tchu nasz narożny pokój w górach ma numer piąty to nie przypadek pięć zaczyna się na literę „p” tak jak pan panie poetry ściany są jak skrzydła z oczami pisałam o tym gdy go jeszcze nie znałam teraz wiem że lewe oko-okno łapie na rzęsy firanki pąsy zachodu kilka godzin później odwraca się z Ziemią prawe oko-okno rozluźnia nieśmiałość wschodu otwiera skrzydło w płetwę sztuka patrzenia słuchaniem pływania lataniem zmienność wyjaskrawia szerokość światła drzewa nieustannie określają jak go szukać P.S. Jeśli chodzi o muzę to jeszcze nie jest to czego dokładnie szukam, ale utwór do którego podałam link poprawia mi humor i kojarzy się trochę z Tobą, w żartobliwym i pozytywnym sensie ;) Poza tym jestem jeszcze pod wpływem książek Cejrowskiego, szczególnie "Gringo wśród dzikich" i "Anakonda'. A dziś wypożyczyłam "naszego ducha", który nie spadł z nieba i już zaczęłam czytać. Są takie knigi do których wracamy i za każdym razem odkrywywamy w nich jeszcze coś i jeszcze coś i jeszcze... c.d.n. ;))
f.isia Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piszę do pana panie poetry nie pierwszy nie ostatni raz płakałeś ze mną często śmialiśmy się do utraty tchu ?;) edit: po mojemu wybrzmiewa idealnie ;)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piszę do pana panie poetry nie pierwszy nie ostatni raz płakałeś ze mną często śmialiśmy się do utraty tchu ?;) edit: po mojemu wybrzmiewa idealnie ;) Podmiot liryczny nie zgodzi mi się na takie zmiany, ale dobrze jest ;)
Ewa_K. Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie :) Jestem, jestem :). Mam nadzieję, że się może niebawem zobaczymy.
Agata_Lebek Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie :) Jestem, jestem :). Mam nadzieję, że się może niebawem zobaczymy. Też mam taką nadzieję Iw :)
Rekomendowane odpowiedzi