kasia.mała Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 po kądzieli słowne animozje nie na krowę na potencję kieszeń turkawka na stole pyta się o resztę sprzedasz kupisz odpuść sobie może kurek się zawróci na kapy do córki po te racje
Eunicee Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Jest coś fajnego w Twoim wierszu. Pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Kasiu, no fajny wiersz, tylko tej turkawki żal, czemu Kasiu na stole? a nie mogłaby przysiąść do stołu? bo turkaweczka to piękny ptaszek, cholera, ale wiersz mi się podoba, milutko, jacek.
kasia.mała Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne to są dziuple tamte, ale!!! dzięki za czytanie pozdrawiam
kasia.mała Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak czasowe Fluniu, to znaczy, że mnie chyba otępiło, czy otempiło, bo chyba skądś mam kota na punkcie... fiu...fiu dzięki
kasia.mała Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za to cholera Jacuś, to ja zaraz padnę na kolana, dlaczego nie przy stole? bo ja wiem, mnie już boli głowa, żeby być w korycie, bo ja lubię jeść, jak świnka kotlety, a po drugie to się martwię, żebym na starość odróżniła córkę od zięcia :)bo mi coś tak przypomina bardziej, mojego dziadka Alibabę, jak se pościąga te łachmany piękne i biżu, turkaweczki piękne, ale też piekne to były czasy, kiedy ptaszki były z gliny i robiło się tak pluum wodą plum od ogonka po dziubek pozdrawiam Jacuś, nie wytrzymam, łeb i ryjek mi pęka, taki gorąc
Rekomendowane odpowiedzi