Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 zawitaj do mnie jutrznym świtem w okrasie tuż ponad śladami bosych stóp po zaspanej rzece pomierzwij liście i otrząśnij z kropel rosy rozprzestrzenieniem po szmaragdzie słonej zieleni podążając za nicią omijaj pętelki nawiniętych wokół zadrzewień wzgórz i spadających na mimośród moich szafirowych półmroków
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Akurat roztropnie :) ale ja lubię to Twoje pogmatwanie;) a wiersz jest przykładem na to, jak należy skutecznie przekonać kogoś do odwiedzin :)) Tak sformułowanemu zaproszeniu nikt się nie oprze :) Pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Eliko, i jest super wiersz, brzmi uroczo, "szafirowe półmroki", jak w moim życiu często, nienachalnie, taktownie, cichutko, bardzo ciekawy wiersz, milutko pozdrawiam, jacek.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 cześć Jacuś, niezmiernie się cieszę, że Cię tu widzę :)) przesyłam nienachalne, taktowne, cichutkie pozdrowienia :)
6 kilo Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 cześć Dziecinko, a ja Ciebie muskam mruczeniem gardłowym niskim, basowym od którego ciarki rozkoszy przechodzą od duszy do sfer rozkosznych, Dorota, Dorrota, Dorrrota, jacek.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Ah, czuję Jacuś te mruczące, łobuzerskie prądy :) Zgadzam się na wszystko!!! Fly, umykam spod wiersza, nim przegonisz jak marcujące koty :))))))
6 kilo Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 a ja jako stary kocur ale taki blondynek młodziutki, w sumie bardzo fajny, j.
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akuratnie i roztropnie, dzięki za miłe słowo Dorrroto :), pogmatwane, a żeś ty odczytała oczywiście. Chciałam, żeby było poetyckoooo :)))), a Wy z Jackiem, ino się obejrzeć rajcujecie mi tu, jak w marcu, no i miej tu człowieku oczy wszędzie :)
M._Krzywak Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Jest lirycznie. To mi się. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 jest malownicza aura z lekką dozą tajemniczości , pląs białogłowy - bardziej rześki niż jałowy :-)
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och Jacuś, dzięki, ty też tak masz, widzisz, mogę Ci wiersz pożyczyć :), twój komentarz zawsze miły i akuratny; A teraz mówić mi, co tu się wyprawia ?
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ;) Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Czarku za sympatyczny komentarz. :-) Och, jak dobrze, że nie jałowy. To niech będzie już pląs, oby z oczekiwanym lepszym jutrem - dobrym efektem. Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-)))), nie umykaj, to tylko wiersz Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, zawsze zagadkowo i fajnie pozdrowienia ze śledzenia milutkie przesyłam ;-)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Fly, byłam raz jeszcze :) Podoba mi się, bardzo... i bardziej :) Serdeczności!
Marek Konarski Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Co to są "pisty" ? :) Wiem, jak się wiąże, supła pętelki, a jak się je nawija ? :) Jak działa "mimośród szafirowych półmroków" ? :)
6 kilo Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 a i ja zajrzałem, też mi się po nocy podoba, z pozoru łagodny a jednak pikantny, pozdrowienia Eliko, jacek.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Cześć Jacuś :)
Rekomendowane odpowiedzi