Rintrah Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Leży księżniczka na plastickowym ziarnku grochu rozgrzebując łapskami wszystkie racjonalne argumenty Bezwiednie ogarnia rytmikę by okiełznać jednostronną przyjemność sycącego się snem zimowym osiłka wyjętego niemalże z bajki pełnej jeźdżców na białych traumach popadającego w ruinę deszczu który nawet nie ma zamiaru nadejść Tylko baterie są w promocji
Rintrah Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 umieszczam na probe, trudno mi oceniac moje teksty, wiec niech inni pokaza mi miejsce w szeregu ;P regards ;-)
Natan Lemens Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Na samym dole gdzieś pod piwnicą, Pozdrawiam
Zing Zeng Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie napiszę, że zrównałeś autora z ziemią bo ustanowiłeś go jeszcze niżej a na koniec pozdrowienia
Witold Marek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Moim zdaniem wcale nie tak źle; nawet nieźle. Wprawdzie tematyka nie z mojej bajki, nie umiałbym (jeszcze?...) napisać o tym wiersza - jednakże ogólnie udany ten ciąg, klarowny a na granicy krztuszenia się, poza tym: "karpowiczowsko" liryczny dowód żywotności w języku zdań złożonych. Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 To jeszcze nie jest wszędzie, ale tak - wszędzie. ;) Natomiast, co do wiersza, to (prócz całości) - wyjątkowo podobają mi się "łapska księżniczki";)
urszula Juszczak Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Troche jakby na sile pisane byle znalezc jakies porownanie...tematyka jako tako mniej niz przecietnie w poezji nie chodz tylko o przedstawienie tylko subiektywnej prawdy zaslyszanej gdzies ale chodzi o uczuca i szczerosc ... a ja ci nie uwiezylam w to co napisales...
Rintrah Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 urszula Juszczak: ten tekst byl pisany o jednej konkretnej osobie, choc moze o pewnym typie ludzi. Zaskakuje, ze wrazenie pisania "na sile", gdyz napisane jednym ciagiem, nawet bez poprawek etc. niemniej pozdrawiam, i zapytam co skusilo do "grzebania tak daleko" ;-) regards. pees. wydzwiek mial byc typowo ironiczny, ale to koncept autorski i glupio o nim pisac ;)
Rekomendowane odpowiedzi