Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 co dzień jestem o sto lat starsza kiedy przymierzam czerwoną bieliznę wstydzę się spojrzeć w lustro stare dziwki są takie żałosne boją się demakijażu ostre światło wyżera z nich ostatnią urodę dziś w kawiarni wstydziłam się zlizać z palca bitą śmietanę a wyrywała się znad frappe i trzeba było coś z tym zrobić starzec przyglądał mi się ukradkiem tak dla niego to było podniecające że się wstydzę zlizałam niech ma szkoda mi go tak samo radośnie jak siebie
Magda_Tara Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 FANTASTYCZNY! GENIALNY!! NAPISAŁaŚ! dla mnie!!!!!!!!!! zabieram! poszlajaj się czasami! rewelacja! zadedykuj mi, Para, w końcu przeze mnie!!!!!!! udało się !!!!!!! buziak! zabieram!
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Taro! To Ty byłaś tym lubieżnym starcem w kawiarni? Niemożliweee! Łobuzica, moja kochana! Dzięki! Para:)
Baba_Izba Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Aniu, to jest bardzo ładny wiersz, nie identyfikuję jednak peela z Autorem (Autorką), świetne spojrzenie, odkrycie kawałka duszy peelki! Umiesz to ciekawie i pięknie robić, aż chce się czytać! Ściskam - baba
Leokadia_Koryncka Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 A chce się czytać , chce i trzeba, bo mało tu takich... Cieplutko... Leo.
Magda_Tara Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :(( ja! a jak pięknie oblizywałaś te paluchi! twoja lubieżność była kompatybilna z moją :PPPPPPPP buziak, Para! uwielbiam takie mięsiste wiersze! takie kobiece mniam!
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Babo Kochana! Strasznie mi miło Cię zawsze gościć! Podnosisz mnie na duchu! Dziękaśnie, cieplutko, Para:) No jasne, że nie wolno identyfikować! Łomatko, toż by było!!!! :)
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Leo! Całkiem nowa stała Czytelniczko:) Bardzo Ci dziękuję! Staram się obserwować ludzi i świat, i tak się to później ze mnie wymyka. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Taro: Ponownie, mięsiście i kobieco dziękuję, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A te "wymknięcia" masz, Aniu, niezwykle udane. Obyśmy wszystkie starzały się z serduchami pełnymi lata nad kawy pianką :) Pozdrawiam ciepło :)
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Anno Myszkin: Dzięki śliczne. Uśmiecham się do tego komentarza. Cieplutko, Para:)
marek_cz. Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 obnażenie, nie raczej demakijaż wnętrza peelki, całkiem salonowo zrobiony pozdrawiam, marek :)
Anna_Para Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Marku: Nie wiem, czy Ci dziękować, czy tłumaczyć obnażone salonowo wnętrze peelki. Tak czy owak - miło, że zajrzałeś. Para:)
Pan_Biały Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 bardzo dobry wiersz Aniu jest treść, jest forma, jest przekaz, jest prawda która czuć i świntuszenie - dla mnie to wiersz kompletny dawać go wyżej najlepszego r
Anna_Para Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Dzięki, Rafale! Cieplutko, serdecznie, i jak tylko chcesz - pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Bazylku: To jest komentarz do wiersza??? O? Puknijże się! ;)))) Dzięki, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi