Pan_Biały Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, rzeczywiście początek mógłby zaczynać nie jeden wiersz i można by je pociągnąć w różnych tak jak gałęzie na drzewie wiją się w kierunkach bliżej i dalej nieokreślonych to o drzewie które mam za oknem a które wsadził kilkanaście dziesięcioleci wstecz mój dziadek i tak patrzę na nie codziennie i co dzień przypomina i co dzień zastanawiam się co będzie dziękuję HAYQ'u za zatrzymanie i dobre słowo pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za dobry i czytanie z komentarzem pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Bardzo refleksyjny, niespokojny, ale kojący wiersz, bardzo mi się podoba! Serdecznie pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciesze się że się spodobał:) dziękuję za czytanie i słowa najlepszego r
Rekomendowane odpowiedzi