Anna_Para Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 umówiłam się z oswojonym ślimakiem teraz on będzie prosił bądź tak dobry i bądź dobry nie bij bliźniego swego jak siebie samego pochylaj się nad słabszym i czcij mądrzejszego od siebie nie czyń drugiemu czego doznałeś od pierwszego zapinaj kołnierz gdy zimno marszczy na kałużach zmarszczki kochaj się póki świt obnaży kurz na prawdziwym zdumieniu teraz on będzie marzył o mojej skorupie ja – cóż – ja będę miała wszystko...
krzysztof marek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 zmiana miejsc i skorupa jak panaceum, dobra na wszystko. ale do czasu. brak światła zasusza, brak tlenu zabija... tak mi się pomyślało Aniu i przyznam, że mile zaskoczyłaś mnie obrazem tego utworu. pozdrawiam letnio :)
Anna_Para Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Krzyś! Dzięki śliczne! Dziś rzeczywiście lepiej letnio! Serdeczności, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 umówiłam się z oswojonym ślimakiem i co? uwierzył??????? ja bym nie uwierzyła, Paruś! ale nie jestem twoim ślimakiem! czym skorupka za młodu... buziak! prześliczny wierszyk...pożegnalny jakiś? zamykający drzwiczki jakby? a ja mam kluuuuuuuuuczyk!!!!!!!!!!!!!!!! :P;P
Anna_Para Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie pożegnalny! Skąd! Tak w ogóle - bardzo liczy się niedopowiedzenie do puenty, i wcale nie jest skierowany do nikogo broń Boże! To znaczy, że ja mam urlop! ;)))) Qrka! Nie umiem pisać wierszy! Krzyś wziął na smutno, Ty Taruniu - na poważnie, a to żart! Nie mam widać poczucia humoru! Cmoki, Para:)
6 kilo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Anno, może ten wiersz jest żartem ale takim przecież żartem który powoduje zamyślenie, piękna poezja, bardzo, milutkie pozdrowienia, jacek.
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jacku: Mam zaszczyt, chyba pozyskałam nowego czytelnika. Bardzo mi miło. Trafnie oceniasz nastrój wiersza, a jeśli doceniasz jeszcze jego urodę - miło mi. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 ... napisali, mnie pozostało - ślicznie...! serdeczności... Leo.
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Leo: Dzięki, dzięki, zapraszam częściej. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi