Irene Charles Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 zwariowane myśli niepoukładane słowa wymyślone historie i smak tej ohydnej ironii brzydka ironia a co powiesz na to, że ostatnio kochała się z jednym starym hipokrytą?? nie rozumiesz tego? ja też kiedyś lubiłam patrzeć na Ciebie z boku ale już nie lubię ja widzę tylko w ciemnych barwach a moje oczy nie powinny zobaczyć Ciebie smutnego lubiłam robić Ci zdjęcia ale nawet w moim aparacie nie mogę wyłączyć funkcje "czarno-białe" wiem że robisz wszystko żeby widzieć mój uśmiech ale przestań mnie oszukiwać nie ma żadnego uśmiechu i żadnej radości mówisz że miłość potrafi wszystko robi mi się smutno kiedy słyszę to z Twoich ust ja wiem że ta miłość ją zabiła tak, zgadłeś Ty jesteś tym starym hipokrytą ona jest tą ironią, która wiecznie gości w Twoich oczach ciągle o niej myślisz? ja też
Pancolek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Na razie wywołujesz płaskie emocje u czytelnika. Bardzo egzaltowane zdania i w rozsypce. Mało rozwagi nad słowem i jego podskórną siłą.
Jolanta_S. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 z tego można wydłubać cacko, ale trzeba przemyśleć, dopieścić. spojrzeć na to z zewnątrz. wyrzucić te pytajniki może nawet za dużo tych pytań i w poprzednich wierszach też. serdecznie - Jola.
Irene Charles Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 dziękuję serdecznie:) Dopiero zaczynam a te słowa będą dla mnie najlepszą motywacją:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi