Piotr Kwiatkowski Opublikowano 23 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Wróciłem wężem z zabawy wiejskiej. Po drodze malowaliśmy z kumplami, lumpami, mordami Nasze przyszłe żony, dzieci, samochody. Usiadłem za stołem w kuchni. Krajobraz za oknem popękał. Nikogo za to nie winię.
Giovannii Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Nie, nie, nie. Pozdrawiam G.
Piotr Kwiatkowski Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 a masz na myśli...?
Joanie Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Podoba mi sie.. szkoda ze takie krotkie :(
Ona_Kot Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 tak, tak niezgorsze spodobało się pozdrawiam
Jan Polski Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jeżeli uznać "zabawę wielską" za alegorię życia - to może rozumiem. Poza lekiim ironicznym dystansem - raczej miałko (o czym to niby?). Pozdrawiam - Jan P.
Dotyk Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Kapitalny! Maly wiersz - wielki wiersz. Wszystkiego - ile trzeba. Brawo. pozdrawiam - Mirka
Klaudiusz Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 coś w nim jest... bardzo "prosto" napisany, ale chyba tak trzeba - bo trafił...
Piotr Kwiatkowski Opublikowano 27 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Bo tam na końcu nie będzie fanfarów..... podiów, konsyliów, przecinania wstęgi..... będzie koniec. Dziękuję za wszystkie komentarze. Mam jeszcze w zanadrzu kilka krótkich wierszy, takich prostych ... pozdrawiam do Jana Polskiego... chyba nie przepadam, za komentowaniem moich wierszy "co autor miał na myśli". Za twój komentarz jednak także dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi