Paweł Fiedys Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 gdzie cisza bezkresna i wolna przestrzeń gdzie nie ma już żadnych osądów i znaczeń gdy serce jest wolne od logicznego myślenia nagle pozwala sie dostrzec ów bezmiar miłości w niej nie ma winy i nie ma sumienia
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pawle, coś jest w tym tekście, ale jeszcze do mnie dociera co. Wystaje mi tu "porównywań", czy jakby je wyrzucić w ogóle, nie byłoby lepiej?
Paweł Fiedys Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Piotrku za tę sugestię. Rzeczywiście słowo "porównywań" troszeczkę tu nie pasowało, choć miało pewne znaczenie. Pozdrawiam.
Na indeksie Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..."Miłość, też się buduje - odkrywać ją, to za mało"... Pozdrawiam raz jeszcze. (czarownica z Portobello a może Brida, dla której emocje są jak dzikie konie)Gośka -:)))))))~~
Paweł Fiedys Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..."Miłość, też się buduje - odkrywać ją to za mało"... Pozdrawiam raz jeszcze. (czarownica z Portobello a może Brida, dla której emocje są jak dzikie konie)Gośka -:)))))))~~ Gdzieś przeczytałem, że: miłość to stan bytu wyrażony w działaniu i się z tym zgodzę! Bez nas miłość istnieje jedynie poza nami...... bo ona jest, jak w tym wierszu. Czeka na porozumienie z nami i bierze nas za swoją własność. Serdeczne pozdrowienia :) Paweł
Na indeksie Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..."Miłość, też się buduje - odkrywać ją to za mało"... Pozdrawiam raz jeszcze. (czarownica z Portobello a może Brida, dla której emocje są jak dzikie konie)Gośka -:)))))))~~ Gdzieś przeczytałem, że: miłość to stan bytu wyrażony w działaniu i się z tym zgodzę! Bez nas miłość istnieje jedynie poza nami...... bo ona jest, jak w tym wierszu. Czeka na porozumienie z nami i bierze nas za swoją własność. Serdeczne pozdrowienia :) Paweł Rozmowa z Tobą, to następna premia - rozpaskudzasz mnie SZEFIE! -:))))))))))))))))~~~~
Paweł Fiedys Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzieś przeczytałem, że: miłość to stan bytu wyrażony w działaniu i się z tym zgodzę! Bez nas miłość istnieje jedynie poza nami...... bo ona jest, jak w tym wierszu. Czeka na porozumienie z nami i bierze nas za swoją własność. Serdeczne pozdrowienia :) Paweł Rozmowa z Tobą, to następna premia - rozpaskudzasz mnie SZEFIE! -:))))))))))))))))~~~~ Mam nadzieję, że w pozytywnym znaczeniu ;) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi