Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Git i to jeszcze jak! Kocham Mężczyzn, bo w świecie ważna jest równowaga: gdy chłop kocha babę, to mu baba naga-da! Tak wyszło, jak wyszło, może i czasem dobrze puścić do czytającego perskie oczko? Mrugam, pozdrawiam, dziękuję - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie wychwyciłeś ten język migowy!! Hłe, hłe, wróciła, wymyśliła i wiedziała co robi! (wrażenie)! Kocham poczucie humoru! Dziękuję za czytanie i wspaniały komentarz! Uściski - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śmieje się i nie tylko w duchu; przecież usta Ewka mu pięknie ukształtowała, co by jadły, jadły, popijały piwkiem, całowały, śpiewały, a jak już mają dosyć Ewki, gadały: "wychodzę, nie czekaj na mnie z kolacją." No, i wtedy, to się Adaś śmieje!!! Nie widzi -więc każda obca - piękna, nie słyszy wyrzutów sumienia! Też bym tak chciała! Dobrze to zauważyłeś! Zrobiła mu Ewcia prawdziwą przysługę, ale jednak zszedł był z drzewa i pozostał z nią, widać, że chciał! Serdecznie pozdrawiam, dziękuję - baba
Oxyvia Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem! Wiem co mówię, ale dziękuję, miło, że tak myślisz. - hej! Ja też wiem, co mówię. :-))) Hej-hej!
Baba_Izba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jestem! Wiem co mówię, ale dziękuję, miło, że tak myślisz. - hej! Ja też wiem, co mówię. :-))) Hej-hej! Całusy!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
teresa943 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 z przymrużonym oczkiem i z morałem, fajnie było znów Cię poczytać, Izo :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Nata_Kruk Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Baba potrafi... nie ma co..! W sumie, każda myszka swój ogonek chwali... to do tej Ewki... Przeczytałam i wychodzę z uśmiechem. Pozdrawiam... :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Bardzo z humorkiem podoba się:))) Znają się na wskroś bez mała Ona lepi się do niego takiego go przecież chciała że nie gada-cóż w tym złego ale ma żeberko jego. Serdeczności Babo:)
Baba_Izba Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, za obecność i miłe słowa. Uściski - baba
Baba_Izba Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taak, do Ewki, naturalnie. Uśmiecham się również miło mi, że wierszyk się uśmiechnął do Ciebie, dziekuję, serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi