Mateusz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przykro mi tracę ciebie Skąd na niebie tyle gwiazd a byłem już tak blisko podziel się ze mną niebem jednym blask drugim ciemność oczy duszy tkają sny i zapisują w słowa miłość rozdziela mi serce Skąd na niebie tyle gwiazd Przykro mi tracę ciebie Jestem twój uwierz we mnie niebo dotknęło ziemi do drzwi realność puka ja nie jestem wyrocznią spadam jak zeschnięty liść czasu cofnąć nie można pragnę być blisko ciebie Jestem twój uwierz we mnie Przykro mi tracę ciebie Ty jesteś dla mnie wszystkim widzę łzy w twoich oczach przytul mnie choć na chwilę nie potrafię tak kochać biegnę myślami w przyszłość zabierz mnie ze sobą więcej mi nie potrzeba Ty jesteś dla mnie wszystkim Przykro mi tracę ciebie...
wanesa_ciska Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 /Ty jesteś dla mnie wszystkim / peel tak prawdziwie o miłości która radością na przemian z rozterką i smutkiem bywa , że aż boli, że chce się płakać i śmiać zarazem ...pięknie ,,pozdrawiam
Mateusz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 wanesa ciska:Miło mi, że w głębszy sens tego wiersza spojrzałaś. Dzięki za ciepły komentarz. Pozdr, b; J.S
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 fajnie Jacku piękne prawdy w utworze J. serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Takie - stare tango, lubię takie piosenki - przytulanki! Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi