Paweł Fiedys Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 To było dawno temu W czasie tak odległym Że niemal pradawnym Pierwotni ludzie Mogli by o tym Zaświadczyć Istniałaś jeszcze Cierniem pamiętam Cię Wyraziście Widzieliśmy przecież Tak wiele! Potopy i powodzie Upadki królestw Zabójstwa Wybranych Miłość Boga Ojca Okazywaną Ludowi Mojżesza Aż po loty Wahadłowców Czas nie miał wagi I nie miał znaczenia A dziś Znowu mi się przyśniłaś Jeszcze raz to wszystko Przerobiłem Dzisiejszy poranek Jest wyjątkowo uroczy Więc otwieram oczy Ciężko wzdycham Tej nocy nauczyłaś mnie Samotności
Joanna_Danuta_Bieleń Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się. Lekko się czyta i jest kilka fajnych metafor. Niepotrzebne są wielokropki. Czytelnik sam sobie resztę ,,dopisze" według własnego odczucia. Pozdrawiam:)
Paweł Fiedys Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się. Lekko się czyta i jest kilka fajnych metafor. Niepotrzebne są wielokropki. Czytelnik sam sobie resztę ,,dopisze" według własnego odczucia. Pozdrawiam:) Dziękuję. Te wielokropki mi się również nie podobają, wyglądają trochę sztucznawo, a więc usuwam. Pozdrawiam :)
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ładne, dobra puenta, bez wielokropków faktycznie lepsze. Pierwsza zwrotka dla mnie trochę rozgadana w stosunku do reszty, skróciłbym. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi