Mateusz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Jesteś młoda, piękną kobietą mogłabyś rozbić orbitę ziemską rozkładając nogi. Tak rozbudziłaś we mnie, każdą cząstkę życia. Dzięki tobie mój umysł uwolnił się od trosk i zahamowań. Jesteś zdolna do wszystkiego, jak światło jest szybsze od ognia, by cisza zaczęła brzmieć melodią. Wówczas budzi się we mnie wiosna wtedy czuję inny wymiar. A samotność nie jest taka samotna, jest dobra, aby poznać bliżej siebie.
Jolanta_S. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś młodą i piękną kobietą jeśli tylko zechcesz możesz rozbić orbitę ziemską rozkładając nogi rozbudzasz we mnie zwierzęcą naturę zdolna do wszystkiego jak światło jest szybsze od ognia sprawiasz że cisza brzmi melodią budzi się we mnie wiosna czuję inny wymiar samotność nie jest taka samotna jest dobra aby poznać bliżej siebie sorki, tak sobie przemeblowałam po mojejemu, ale taka byla w samotności cisza więc sobie... Tango - mogłabyś rozbić orbitę ziemską rozkładając nogi - Seper!!! :))) serdecznie pozdrawiam - Jola.
Mateusz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jolanta S:nie jestem zwolennikiem takiego nurtu poezji, ale raz posłucham Twojej rady i zmienię, na Twój skrócony zapis z tej korekty. Pozdr.b; J.S
Jolanta_S. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tylko dałam taką moją wersję, nie musiałeś, jednak mi bardzo miło, nie znaczy, że moja jest lepsza, mnie bardziej kręci, a innych nie mam zielonego pojęcia. szukam odpowiedzi - dlaczego się skusiłeś??? ta twoja orbita jednak jest warta przemyśleń, w warsztacie można zmieniać do woli, może masz lepsze pomysły, bardzo... - poczytam :))) serdecznie pozdrawiam - Jola.
Mateusz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jolanta S:ok:Może masz rację. Jeśli tak myślisz, to wrócę do mojej poprzedniej wersji. Postaram się później, coś tam jeszcze zmienić. Pozdr.b; J.S
Jolanta_S. Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 przemyśl obie wersje i kombinuj :))) mam nadzieję, że jeszcze będą pod tym wierszem ślady innych czytelników... serdecznie pozdrawiam - Jola.
Rekomendowane odpowiedzi