Ryszard Kisiel Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Nie chciałbym Ci najdroższa, Spokoju nocy burzyć. Pragnąłbym choć raz jeszcze, W rozkoszy się zanurzyć. Wiosna i lato miną, Co nam po nich zostanie? Nie martw się tym dziecino, Jest i będzie kochanie. Już złotą jesień mamy, Zwiędły w ogrodzie kwiaty. A my się wciąż kochamy, Nie co dzień lecz na raty? Wolno nadchodzi zima, Miłość zostaje w cieniu. Ognia wiele w nas nie ma, Rozkosz jest we wspomnieniu. R
Barbara Gryń Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Jeszcze wiosna kochany i lata - treść pominąłeś do zimy jeszcze daleko ... Mów -tak pięknie zacząłeś. Mów nie przestawaj... Jeszcze czas na wspomnienie, choć słońce - nie w zenicie krótkie są nasze cienie. Piękny nostalgiczny wiersz.Przynajmniej mnie bardzo się podoba. Pozdrawiam
Ryszard Kisiel Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 witaj Basiu, cieszę sie z Twojej wizyty, dzięki za uwagi i miłe słowa, cieszę się, że Ci się podoba. dzięki Twojej sugestii dodałem jedną strofę. serdecznie pozdrawiam. R
Barbara Gryń Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się , że nie uraziłam tymi strofkami.Urocza jest ta dodana. :):):) Życzę najpiękniejszych wspomnień. Raz jeszcze pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi