Tomasz_Biela Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 odpocznij od tych gorzkich i bolesnych wierszy albo ona niech odpoczną i zaczekają na zmiany co zauważyłem że im więcej opisujesz temat uczuć tym bardziej te uczucia są litościwe wiersz nie powinien błagać o litość to czytelnik powinien błagać o litość odnosząc się do wiersza / albo przy nim odpoczywać byle nie się rozczarowywać chociaż i tak bywa / nie podlewaj za bardzo swoich upraw bo uprawy nie wytrzymają powodzi / t
Anna_Para Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Sylwestrze! Ba...co? Bo nie wiem? :))) Dobra, wiem, Para:)
Anna_Para Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Tomaszu: Zupełnie nie rozumiem, o co Ci chodzi, ale dziękuję za bywanie u mnie. Cenię Twoje wiersze, zatem i opinię o moich:) Wolałabym jaśniejsze komentarze;) Ale może na privie? Cieplutko, Para:)
kaja B. Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Plastry i maści urocze. Dodaje do ulubionych.
Anna_Para Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Kaju: dzięki serdeczne, bierz, mam tego - całą serdeczną apteczkę. Ciągle. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi