Jolanta_S. Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 wszystko przez to twoje gotowanie chcę kochać smakiem kobiety być w kuchni chcę gadać o ziemniakach przyprawach ostrych o makaronie dwujajecznym bo przypomina mi ciebie jesteś jak on dwujajeczna obiad może się spóźnić byle przed podaniem dobrze popieprzyć p.s. przyprawa dodaje pikanterii w codziennej szarości :)* inspirowane wierszem Madzi* /w kuchni/ informuję, że podmiot liryczny we wierszu jest facetem - by komu do głowy nie przyszło inaczej ;)))) Madzia* - uśmiechnięta Magda Tara :)
Magda_Tara Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 :)))))))))))))) no jasne! WSZYSTKO NA MNIE ! no, ładnie! :((((((((((((((( ale ładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja w tytule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeej! Jolaś! dzięki! to ja? :( zabieram se do zbioru - Dedykowane (choćby nawet i nie :) ) dziękuję :*
Jolanta_S. Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nic nie wiem, tylko tu sprzątam! czasem uczę gotować mojego męża, ale wolałam jak pomagał w zmywaniu naczyń, kurcze Madziu ze dwa lata temu kupił mi zmywarkę :((( wiersz dla Ciebie - no tak!!!!! zabieraj, znaczy zostaw, no zabierz - będzie mi go brakowało. buziaki Magduś!
Magda_Tara Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nic nie wiem, tylko tu sprzątam! czasem uczę gotować mojego męża, ale wolałam jak pomagał w zmywaniu naczyń, kurcze Madziu ze dwa lata temu kupił mi zmywarkę :((( wiersz dla Ciebie - no tak!!!!! zabieraj, znaczy zostaw, no zabierz - będzie mi go brakowało. buziaki Magduś! :)))))))))))))))) jak ja pięęęęęęęeknie wyglądam w TYTULE !!!!!!!!!! :*
Jolanta_S. Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nic nie wiem, tylko tu sprzątam! czasem uczę gotować mojego męża, ale wolałam jak pomagał w zmywaniu naczyń, kurcze Madziu ze dwa lata temu kupił mi zmywarkę :((( wiersz dla Ciebie - no tak!!!!! zabieraj, znaczy zostaw, no zabierz - będzie mi go brakowało. buziaki Magduś! :)))))))))))))))) jak ja pięęęęęęęeknie wyglądam w TYTULE !!!!!!!!!! :* no mogłam Magdaleno, byłoby bardziej sexi!!!!!!!!!! :)*
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Właściwie to ja też jestem dwujajeczny, jak makaron, nie wiedziałem.
Marlett Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 wszystko przez to twoje gotowanie chcę kochać smakiem kobiety być w kuchni chcę gadać o ziemniakach przyprawach ostrych o makaronie dwujajecznym obiad może się spóźnić byle przed podaniem dobrze popieprzyć Tyle wystarczy , byle nie przedobrzyć. PozdrawiaM.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan za mało siedzisz w kuchni stąd braki, ale kiedyś nadrobisz wszystkie zaległości ;)* Fajna Twoja odpowiedź :) Uśmiechowo i buziak - Jola!
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan za mało siedzisz w kuchni stąd braki, ale kiedyś nadrobisz wszystkie zaległości ;)* Fajna Twoja odpowiedź :) Uśmiechowo i buziak - Jola! Jolu, tylko kiedy te zaległości. CCC.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan za mało siedzisz w kuchni stąd braki, ale kiedyś nadrobisz wszystkie zaległości ;)* Fajna Twoja odpowiedź :) Uśmiechowo i buziak - Jola! Jolu, tylko kiedy te zaległości. CCC. Stefanie tego ja nie wiem. Ściski, uściski dla Ciebie :)))
Jolanta_S. Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett dziękuję, jest fajny. Ten mój celowo przedobrzony - cosiek go zmieniłam. Serdecznie - Jola.
Rekomendowane odpowiedzi