Paulina Santus Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Oddech Twój zapętlony w moim, ostyga i paruje, niczym kocioł najgorętszych pragnień. Mało nam tego skończenia. Mało nam komórkowego przenikania. Skamlemy o więcej, aż do bólu nieskrywanego przecierającego kręte ścieżki na ciałach tak niedoskonałych, acz odurzających. Jestem, ale czy będę? Zajrzyj przez własną wnękę tkliwości. Znajdziesz tam pozostałość po mnie – pragnienie natrętne, by podążyć za mną. Czekam, Kochany.
Monika_Gromala Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Pani Paulino, przykro mi, ale większość fraz jest tandetna. Liczę na coś lepszego w przyszłości Pozdrawiam
Paulina Santus Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Hmm...Prawdę powiedziawszy teraz żałuję, że podzieliłam się tym wierszem. Była to nieprzemyślana decyzja. Rzadko piszę w takiej tematyce, tematyce intymnej. Miałam po prostu potrzebę napisania go, nie odbieram go jako tandetnego (staram się unikać tandety, z różnym skutkiem), po prostu naładowanego emocjami. Dziękuję za komentarz!
Monika_Gromala Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 W takim razie będzie mi miło przeczytać coś z przysłowiowej "innej beczki" ;) Czekam!
klubo Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Mnie się podoba- chociaż jest zbyt osobisty- ja trochę bym go przerobiła- spójrz Oddech zapętlony w moim, paruje, niczym kocioł Mało nam pragniemy więcej, aż do bólu odurzającego Jestem, ale czy będę? pozdrawiam
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 bez interpunkcji, dużych literek, rozgadania:) pozwól pomyśleć, domyślić... :)) Ogólnie biorąc ciekawie. Powodzenia :)
Kikus Dzikus Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Dokładnie! Wiersz jest ciekawy. Dobrze się Paulina zapowiada. Dawaj dalej!:) Interpunkcja - przeszkadza. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi