Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Wyniki konkursu na opowiadanie o życiu.

Arka Noego

Rekomendowane odpowiedzi

Informuję w imieniu Marcina Erlina, Me, be i marela czyli członków rewolucyjnej rady oszołomów, że z powodu zbanowania większości wartościowych osób, przez mniejszość, pchającą portal poezja.org w kierunku sekty, konkurs zostaje zamknięty w dniu dzisiejszym;tj 12.05.2010, ze względu na wyczerpujące się możliwości zmiennego IP oraz blokadę rejestracji na poezji.org.
Ogłoszenie wyników:
I miejsce z 44,55 punktami: Magda Tara.
GRATULUJEMY!!!Zgarniasz wszystkie nagrody, w tym celu proszę zgłosić sie do Agaty Lebek na pw.
II miejsce z 23,66: Zuźka.
Brawo!
III miejsce z 22,5 punktami: MARCEPAN 30.
Miło nam było MARCEPANIE Ciebie gościć!

Niech żyje rewolucja, wolność słowa i swobodne myślenie!

( My tu jeszcze k....wrócimy)

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jimmy, wyjaśniamy, że obecnie korzystamy z darmowego płaszcza Rumburaka, ale za kilka godzin starcimy zmiennik IP z wysp owczych, a nie stać nas na wydatek rzędu kilkuset złotych, żeby zakończyć w terminie konkurs. Angello! Jesli chcesz wyjść z twarzą, używać w stosunku do portalu poezja.org słów " niezależny portal", gdzie wolność słowa, wypowiedzi, regulują niezawisłe sądy cywilne, a nie zielona sekta TWA, my, rewolucyjna rada oszołomów, apelujemy do ciebie! Wprowadź amnestię na zbanowanych albo uruchom ponownie rejestrację ( sobie poradzimy, spokojna głowa) albo....coś tam. Jak zauważył Grabicz pod grafomanią Krzywaka, nas są setki! i tak tu wrócimy! prędzej czy później...

Jak widzisz i w tak zorganizowanym konkursie, wygrywają najlepsi, bez jury, narad, za wolą zwykłego ludu, głosującego na teksty zmieniane, poprawiane i te najlepsze. Gratuluję.
( Zgłoś się na pw do Agaty Lebek w sprawie przesłania nagród książkowych i pieniężnych)

Ponieważ, gdyż, albowiem, bo, iż, oż, aż, być może czytamy się ostatni raz, to Ci powiem, że Ci powiem, ale Ci powiem: też się potwornie cieszę. Jesteś wspaniałym dowodem na to, że forma konkursu nie ma znaczenia, jeśli głosują ludzie, którzy znają się na prozie i tak wygra najlepszy Autor.

Niech żyje wolność i swoboda wypowiedzi! U-A!

Tyś mym wzorcem! Prowadź wodzu! Już kiedyś mówiłem Pancelokowi; na pozeja.org, są wspaniali nauczyciele. A co, masz może jakies wątpliwości co do przebiegu czy wyniku? Hę? Wszystko jawne, ogólnodostępne, bez członków...ghm, przepraszam za wulgaryzmy...noszących miano " specjalistów", a i tak wygrała najlepsza Autorka. Jak widać, na czytelnikach można polegać, nie są tak głupi, żeby ich żuri reprezentowało i mówiło, co jest cacy, a co be. Meeeee...

Tyś mym wzorcem! Prowadź wodzu! Już kiedyś mówiłem Pancelokowi; na pozeja.org, są wspaniali nauczyciele. A co, masz może jakies wątpliwości co do przebiegu czy wyniku? Hę? Wszystko jawne, ogólnodostępne, bez członków...ghm, przepraszam za wulgaryzmy...noszących miano " specjalistów", a i tak wygrała najlepsza Autorka. Jak widać, na czytelnikach można polegać, nie są tak głupi, żeby ich żuri reprezentowało i mówiło, co jest cacy, a co be. Meeeee...

Autorka spoko, ale Erlin jako głowa ogólnopolskiego konkursu plus cała wasza setka to kiepski dowcip.

Autorka spoko, ale Erlin jako głowa ogólnopolskiego konkursu plus cała wasza setka to kiepski dowcip.
zupełnie nie rozumiem Twojej żółci, o co ci chodzi? Że konkurs zakończył się wygraną, zasłużenie, zresztą, Magdy Tary, a ty nie zostałeś poproszony nawet o tfu, członkostwo?

zupełnie nie rozumiem Twojej żółci, o co ci chodzi? Że konkurs zakończył się wygraną, zasłużenie, zresztą, Magdy Tary, a ty nie zostałeś poproszony nawet o tfu, członkostwo?

Myślę sobie swobodnie. A co, nie wolno?

Myślę sobie swobodnie. A co, nie wolno?
Ty myślisz!? Jezu Chryste...wooodyyy!

Ty myślisz!? Jezu Chryste...wooodyyy!

Rozhulałaś się i ciach, gilotynka spadnie :)))

Niech żyje rewolucja! Precz z TWA kryjącym się po kątach!
Przecież to u ciebie normalne jest, niczego innego się nie spodziewam po bełkocie z.... ( cenzura mój drogi).

Rozhulałaś się i ciach, gilotynka spadnie :)))

Niech żyje rewolucja! Precz z TWA kryjącym się po kątach!
Przecież to u ciebie normalne jest, niczego innego się nie spodziewam po bełkocie z.... ( cenzura mój drogi).

Ja też się niczego nie spodziewam po "dzielnych" nickach. Tyle, co trochę zabawy.

Ja też się niczego nie spodziewam po "dzielnych" nickach. Tyle, co trochę zabawy.
bawisz się w donoszenie i ścinanie ludzi? to nie jest normalne, Trzym się Panie Krzywak.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Podstawowe wiadomości:   Przypadki:   Mój Mojego Mojemu Mój Z moim O moim Mój!   Osoby: Ja Nie Ty Nie On Nie Ona Nie Ono Nie my Nie wy Nie oni   Przykład: "Dzisiaj na drodze krajowej numer 13 rozbił się samochód marki Porsche. Zginęła jedna osoba. Przyczyną wypadku była prawdopodobnie zbyt duża prędkość; u kierowcy stwierdzono również obecność amfetaminy we krwi."    

• @Andrzej_Wojnowski Warto, a zwłaszcza...   Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • liść popatrzał na ziemię  zaczął spadać  z drzewa stojącego  obok parkowej ławki  leciał spokojnie  nagle wiatr go poderwał  wzniósł wysoko  poszybował w kierunku  kwietnej alei  zawirował  okrążył plac zabaw  zawrócił w twoją stronę  kręcąc się zaczął spadać  upadł obok podniosłaś  schowałaś do książki    obudziły się wspomnienia    5.2023 andrew
    • Komentarz odautorski: nie mogę edytować własnych komentarzy i to nie pierwszy raz - przypadek? Więc: tutaj dodam komentarz do poprzedniego komentarza - oto on:   "Świątynia Jerozolimska powstała około 950 roku przed naszą erą, natomiast: Biskupin około 1730 roku przed naszą erą i jak widać - Kultura Słowiańska (poganizm) jest starsza od kultury żydowskiej (judaizm), zresztą: judaizm jest mieszaniną różnych bliskowschodnich religii politeistycznych i to chrześcijaństwo i islam pochodzą od judaizmu - tak powstały trzy sekty monoteistyczne o iście destrukcyjnym charakterze - demoralizującym i pasożytującym, używając języka naukowego: mamy do czynienia z gatunkami inwazyjnymi - dwunożnymi ssakami agresywnymi o inteligencji stadnej, zamiast: z istotami o mentalności człowieczeństwa - uniwersalnym humanizmem, jednostkowym personalizmem i empatycznym humanitaryzmem."   Filozof: Łukasz Jasiński - Poeta Wyklęty 
    • przed dobrocią podszedł kotek piesek spojrzał ze zdziwieniem co potrzebne: płaszcz 3 młotek będzie nań przy obwieszczeniu   jednak kociak nadal w swoim osłupieniu wnosząc światłem coraz bliżej - wprost nie bojąc pogrążenie dreszczy gładkich   wtem zapytał pies z litością czy kociaczek w ciemię bity bo dlaczego wbrew radości świni przerwać chce koryto
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...