Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informuję w imieniu Marcina Erlina, Me, be i marela czyli członków rewolucyjnej rady oszołomów, że z powodu zbanowania większości wartościowych osób, przez mniejszość, pchającą portal poezja.org w kierunku sekty, konkurs zostaje zamknięty w dniu dzisiejszym;tj 12.05.2010, ze względu na wyczerpujące się możliwości zmiennego IP oraz blokadę rejestracji na poezji.org.
Ogłoszenie wyników:
I miejsce z 44,55 punktami: Magda Tara.
GRATULUJEMY!!!Zgarniasz wszystkie nagrody, w tym celu proszę zgłosić sie do Agaty Lebek na pw.
II miejsce z 23,66: Zuźka.
Brawo!
III miejsce z 22,5 punktami: MARCEPAN 30.
Miło nam było MARCEPANIE Ciebie gościć!

Niech żyje rewolucja, wolność słowa i swobodne myślenie!

( My tu jeszcze k....wrócimy)

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jimmy, wyjaśniamy, że obecnie korzystamy z darmowego płaszcza Rumburaka, ale za kilka godzin starcimy zmiennik IP z wysp owczych, a nie stać nas na wydatek rzędu kilkuset złotych, żeby zakończyć w terminie konkurs. Angello! Jesli chcesz wyjść z twarzą, używać w stosunku do portalu poezja.org słów " niezależny portal", gdzie wolność słowa, wypowiedzi, regulują niezawisłe sądy cywilne, a nie zielona sekta TWA, my, rewolucyjna rada oszołomów, apelujemy do ciebie! Wprowadź amnestię na zbanowanych albo uruchom ponownie rejestrację ( sobie poradzimy, spokojna głowa) albo....coś tam. Jak zauważył Grabicz pod grafomanią Krzywaka, nas są setki! i tak tu wrócimy! prędzej czy później...
Opublikowano

Jak widzisz i w tak zorganizowanym konkursie, wygrywają najlepsi, bez jury, narad, za wolą zwykłego ludu, głosującego na teksty zmieniane, poprawiane i te najlepsze. Gratuluję.
( Zgłoś się na pw do Agaty Lebek w sprawie przesłania nagród książkowych i pieniężnych)
Opublikowano

Ponieważ w pierwszej chwili zgłupiałam z wrażenia i szoku, albowiem zapomniałam o wysłanym tekście, to teraz pozwolę sobie podziękować:
za głosy Czytelników
za głosy Czytelników
za głosy Czytelników!
i nie wiem, co mam mówić, bo pierwszy raz jestem na pudle!
dziękuję.
:))

Opublikowano

Ponieważ, gdyż, albowiem, bo, iż, oż, aż, być może czytamy się ostatni raz, to Ci powiem, że Ci powiem, ale Ci powiem: też się potwornie cieszę. Jesteś wspaniałym dowodem na to, że forma konkursu nie ma znaczenia, jeśli głosują ludzie, którzy znają się na prozie i tak wygra najlepszy Autor.

Niech żyje wolność i swoboda wypowiedzi! U-A!
Opublikowano

Organizatorom konkursu na opowiadanie o śmierci, rewolucyjna rada oszołomów życzy połowy oleju w głowach, z porcji posiadanego przez głosujących w konkursie na opowiadanie o życiu.

Opublikowano

mam nadzieję że nie czytamy się ostatni raz :))
dziękuję. a znaleźć mnie nietrudno w zaistniałej sytuacji ujawnienia danych w Pionkach
:))))) zapraszam na pogaduchy w innej czasoprzestrzeni
:)))))))))))
Opublikowano

Tyś mym wzorcem! Prowadź wodzu! Już kiedyś mówiłem Pancelokowi; na pozeja.org, są wspaniali nauczyciele. A co, masz może jakies wątpliwości co do przebiegu czy wyniku? Hę? Wszystko jawne, ogólnodostępne, bez członków...ghm, przepraszam za wulgaryzmy...noszących miano " specjalistów", a i tak wygrała najlepsza Autorka. Jak widać, na czytelnikach można polegać, nie są tak głupi, żeby ich żuri reprezentowało i mówiło, co jest cacy, a co be. Meeeee...
Opublikowano

Tyś mym wzorcem! Prowadź wodzu! Już kiedyś mówiłem Pancelokowi; na pozeja.org, są wspaniali nauczyciele. A co, masz może jakies wątpliwości co do przebiegu czy wyniku? Hę? Wszystko jawne, ogólnodostępne, bez członków...ghm, przepraszam za wulgaryzmy...noszących miano " specjalistów", a i tak wygrała najlepsza Autorka. Jak widać, na czytelnikach można polegać, nie są tak głupi, żeby ich żuri reprezentowało i mówiło, co jest cacy, a co be. Meeeee...

Autorka spoko, ale Erlin jako głowa ogólnopolskiego konkursu plus cała wasza setka to kiepski dowcip.
Opublikowano

Autorka spoko, ale Erlin jako głowa ogólnopolskiego konkursu plus cała wasza setka to kiepski dowcip.
zupełnie nie rozumiem Twojej żółci, o co ci chodzi? Że konkurs zakończył się wygraną, zasłużenie, zresztą, Magdy Tary, a ty nie zostałeś poproszony nawet o tfu, członkostwo?
Opublikowano

zupełnie nie rozumiem Twojej żółci, o co ci chodzi? Że konkurs zakończył się wygraną, zasłużenie, zresztą, Magdy Tary, a ty nie zostałeś poproszony nawet o tfu, członkostwo?

Myślę sobie swobodnie. A co, nie wolno?
Opublikowano

Ty myślisz!? Jezu Chryste...wooodyyy!
Opublikowano

Rozhulałaś się i ciach, gilotynka spadnie :)))

Niech żyje rewolucja! Precz z TWA kryjącym się po kątach!
Opublikowano

Przecież to u ciebie normalne jest, niczego innego się nie spodziewam po bełkocie z.... ( cenzura mój drogi).
Opublikowano

Przecież to u ciebie normalne jest, niczego innego się nie spodziewam po bełkocie z.... ( cenzura mój drogi).

Ja też się niczego nie spodziewam po "dzielnych" nickach. Tyle, co trochę zabawy.
Opublikowano

Ja też się niczego nie spodziewam po "dzielnych" nickach. Tyle, co trochę zabawy.
bawisz się w donoszenie i ścinanie ludzi? to nie jest normalne, Trzym się Panie Krzywak.

• Dodaj nową pozycję...