teresa943 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 taniec cieni na ścianie współgrał z mową ciała w pantomimie prawdy bez podtekstów byłaś nadzwyczajnie zwyczajna *** zapamiętałam okruch marcepana ofiarowany gratis niby ukradkiem strofkami spojrzeń pisałeś pocałunki na wargach muzy rymowaliśmy dar tak po prostu ty mnie ja tobie
6 kilo Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Krysiu, ale Ty pięknie piszesz, czuje się każde słowo, głęboko w duszy, gra muzyczka Twojego wiersza, najmilej Krysiu pozdrawiam, jacek.
Magda_Tara Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 pięknie miłoście, krysiowato buziak, Kryś!
teresa943 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, jesteś bardzo wdzięcznym Czytelnikiem, Czujesz melodię i jak gąbka chłoniesz. Bardzo dziękuję. :)))) Serdecznie i cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, moja Ty Poetko kochana, już taka ze mnie "miłośnica", kocham życie i uwielbiam codzienność zapisywać w lirykach :) dziękuję Madziu :-)) buziaki!
anna_rebajn Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wykradłam sobie strofki, które spodobały mi się najbardziej i najmocniej przemówiły do wyobraźni ;-)). pozdrawiam.anna
marek_cz. Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zajrzałem z ciekawości po przeczytaniu wpisu pod moim i przyznaję, że coś łączy te nasze wiersze, ale tu jest bardziej lirycznie niż w moim skromnym, pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wykradłam sobie strofki, które spodobały mi się najbardziej i najmocniej przemówiły do wyobraźni ;-)). pozdrawiam.anna bardzo mnie cieszy ta "kradzież" :) pozdrawiam serdecznie, Aniu - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc jednak? :)) dziękuję :) serdeczności - Krysia
aluna Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Pięknie Krysiu ,oj ten skrawek marcepana,,,u mnie tabliczka czekolady włożona w książce!! Woooj jak to dawno,,,jak w starym filmie czarno-białym ! Pozdrawiam Autorkę pięknego przekazu! Serdecznie! Ania
stokrotki w rosole Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 "Strofkami spojrzeń/ pisałeś pocałunki" - Krysiu, padam na kolana. Boski klimat. Pozdrawiam serdecznie, łucja.
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, tabliczka czekolady też przepyszna! A stare kino uwielbiam, lubię powracać i odtwarzać w "nowoczesnym"...na miłość nigdy nie jest za późno :))) Dziękuję. :))) Serdecznie i cieplutko pozdrawiam - Krysia *D
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łucjo! Jesteś Boska! ale nie padaj :)) Dziękuję uśmiechem. :)))) Serdecznie i cieplutko - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi