anna_rebajn Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 pomyślałeś że cienia potrzeba stokrotkom by się mogły przekonać jak łaskocze rosa niby piegi rozsiane pod młodą jabłonką zatopione w zieleni są ciepłe od słońca tych stokrotek nam dzisiaj potrzeba najbardziej i gałązek jaśminu by w okna zaglądał nim go wiosna zabierze z ostatnim latawcem który wiatru wspomnienie zaplącze we włosach a sierpień w uśmiechu rozpogodzi się zbożem złoto z pola omiecie spłowiałą zielenią pocałunek kochanka odciśnie na czole by ogrzać w nim później melancholię jesienną a gdy ślady się zmienią w rozległej przestrzeni w porzucony gdzieś w śniegu splot srebrnych warkoczy jasne główki stokrotek w pamięci zbierzemy z nimi zapach jaśminu tak drogi i słodki
Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, kawał dobrej pracy, podziwiam od zawsze :)))zabieram pa
anna_rebajn Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Jagodo - zmieniałam kilka razy, bo ciągle coś mi nie grało.:-)). anna
Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja mam pierwowór, doczekam zmian na P? będzie nowa wersja, cmoook
Anna_Para Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Policzyłam, wszystko gra, równiutko po trzynaście! Gratuluję Aniu! Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 a gdzie maciejka??????? buuuu gdzie maciejka?????????? prześliczny, nawet bez niej! chlip, chlip! :)
Rekomendowane odpowiedzi