Pan_Biały Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 jeśli potrafisz się śmiać rób to głośno jeśli płaczesz to tylko tak by nie widziały dzieci dni jak tramwaje wiszą nad ulicami i wiją się pętlą na szyi czasem ktoś wsiada ktoś inny wyskakuje po nieudanej nocy wstaje lżejszy o miłość walczy jak psy o kości jeśli nie potrafisz skomleć z bólu nie jesteś tego wart jeśli już się nauczysz jesteś wrednym skurwielem dzisiaj nikt nie czuje nawet nie oddycha przechowuje w sobie krzyczące powietrze które umiera z dymem na ustach a słowa są ciche jak sny o chmurach
Dorota_Jabłońska Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 a tyle czasu udawał, że nie umie pisać :)
Anna_Para Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Doskonały tekst! Brawo! bardzo mi się podoba. Gratuluję, Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Cześć Biały, osobiście nie przepadam za współczesną poezją. Ten Twój wiersz jest jednak znowu inny, niż Twoje dwa, trzy ostatnie. Ten wiersz mówi, dźwięczy i zmusza do zastanowienia. Podoba mi się poetyka tego wiersza, dlatego zabieram go do moich prywatnych zbiorów. Z koleżeńskim. Janusz
Vica Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 byłam, przeczytałam, zachwyciłam się po raz kolejny kłaniam się klaudia
krzysztof marek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 w tym wierszu wszystko jest na swoim miejscu. gratuluję szczerze Rafał tego utworu. pozdrawiam!
łysy taytanczyk Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Panie Biały, ostatni wers na medal! Zdrówka!
Anna_Para Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Wróciłam i zabrałam sobie do ula. Jeszcze raz - cieplutko, Para:)
Fly Elika Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Super ten wiersz :), Pan Biały powinien rzeczywiście więcej pisać! Pozdrawiam
krzywy olek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 O, to coś z górnej półki, fascynuje temat pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 a słowa są ciche jak sny o chmurach :) słów nie słychać nikną szepczą w myślach dogłębnie dożylnie domyślnie
Waldemar Talar Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - bardzo udany wiersz - same plusy cisną się na usta za płynność schodzenia z jednej strofy do drugiej - wiersz ma charakter . Zresztą co się będę rozwodzić - wyszło cacko które warto zachować w pamięci . pozd.
teresa943 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 z całym szacunkiem Rafale! moje uznanie! Gratuluję!!! :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale cię lubię za te komenty:)) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o!, dziękuję :) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję cieszę się że przypadł:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thx r
Pan_Biały Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie i zachwyt:) najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krzysztofie pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi