Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 na doczekaniu oparte, plany godzinowe, rozliczenie przypuszczeń w drzwiach, dziękuję, proszę czas, na odzyskanie własnej wartości jak zwykle, ze spóźnieniem, po całodziennym mijaniu, wypadków społeczna zbiórka, wydarzeń, bluźnierstwa wieczorne, seks i kakao
Gość Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Ciekawie. Doczekanie jak przystanek dla wysiadajacych, tak mi się pomyślało. Intryguje kakako ;) Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 kakałooooo - zwieńczenie dnia wyciszenie, hedonistyczne wyciszenie, dziecinne rosmakowanie uśnienie bardzo, Krzyś!!!!!!!! sie podoba, ogoł i do pseckola! buziak!
bestia be Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 bardzo madry i ciekawy wiersz pozdrawiam bestia
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 całość ok. ale za dużo przecinków. Wiersz i tak zatrzymuje Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też intruguje kakao, to takie ciepłe słowo. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cicho, cicho, wiem. ;) Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Pozdrawiam bestio ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za mocno upstrzyłem tymi znaczkami, pomyślę nad tym. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi