Ela_Ale Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 mimowolne moje schowanie to nie jest nieśmiałość to wyrachowanie nie będziesz widział twarzy bez uśmiechu to nie jest smutek brak tylko oddechu
Przemysław Gliniecki Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Nie, żebym Ci miedziaka wrzucał do puchy albo coś - uśmiechnąłem się. Za fasadą nie ma tlenu czasami. Oddech burzy wszystko niepotrzebne.
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Dobre, zgrabne, bez zbędnych słów i jak różnie można sobie podkładać przyczyny braku oddechu w tej otwartej formie... Pozdrawiam
Dyziek_ka Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 I znów mógłbym ”dywagować” ….chemicznie czysty …mieszanina pierwiastków , transparentny. brawo
Ela_Ale Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Dzięki za czytanie i refleksje. Bywa, Pielgrzymie miły tak, że trzeba się uśmiechać, choć czasem na bezdechu. Dyziu, bardzo lubię Twoje dywagacje, nawet krytyka z nich wynikająca jest przyjmowalna. Przemku - od Ciebie miedziaka nie chcę, wolę wierszyki ze znakomitymi neologizmami. Pozdrawiam Panów. Elka.
Intarsja Lumiere Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Bardzo dobre, powiem krótko :)
Gość Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Chciałabym się poczepiać ale ... podczepię się pod wcześniejsze komentarze. Bardzo dobry Eluś! Całuski
Rekomendowane odpowiedzi