Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 włóż palec do ust trupowi przez zaszyte wargi zęby i martwe litery młody bóg nie jezus ktoś tak sobie założył, że nie tylko pod krótkie spódniczki trzeba zaglądać jest teraz napędem atomowym o wszystkim powie twojemu ojcu młody bóg młody bóg jezus przed i po jak spot reklamowy dla grubasów
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wdzięczny byłbym za podawanie tropów po których to wszystko mogłoby iść wspólnie
Magda_Tara Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 cwaniaku Ty :* :D gotowca chceeeeeeeeesz? fabułkę? a sam se wymyśl mądralo! kierunek dobry :P bleeeeeee, parę składniowości parę czasowników i opowiadanie o śmnierci gotowe! ;D buziak, Jimmy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie gotowca, gotowca ;P, ale buziaki też wezmę, a co ;P zdrówko, Jimmy
Magda_Tara Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buziaka gotowego łap! ale nie zgotuję Ci NIC więcej :)))))))) a wiersz, wiesz taki...brrr śmiercionośny :P :D
aluna Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Male wiesz ..nie wiesz ,,,i wszystko jasne! poz. A.
marek_cz. Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Osobiście nie mam przekonania do tytułów będących powtórzeniem początkowych słów wiersza. Wygląda to, jakby autorowi brakowało pomysłu i nie dał sobie czasu, aby ten pomysł się narodził. Często sam miewam problem z tytułem, wtedy czekam, aż sam do mnie przjdzie. Natomiast odnośnie pytania, trudno mi znaleźć wspólny trop dla trupa i Jezusa, skojarzyć mogło mi się tylko z przeeksplatowaną wiarą w boga, w nawiązaniu do pseudoreklamy.
Jolanta_S. Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ciebie potrzeba w jury, nie masz "pisować" o śmierci, lecz oceniać ;) jakoś mój rozum nie trawi tego wiersza - zagadkowo napisany, co nie znaczy, że nieciekawy. Serdecznie - Jola.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, nie miał być dobry, ale też nie wstydzę się, że nie wiem, tzn. to nie jest dla mnie jakieś halo, żeby w warsztacie prosić o pomoc, ale spoko już znalazłem lukę, do jutra poprawię. zdrówko, Jimmy edycja: napisałem bez "nie"
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też szedłem tym tropem, dzięki serdeczne, jak na razie wygląda mi na to, że po prostu brakuje jakiegoś ogniwa jeszcze. zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zobaczymy jak to będzie, a wierszyk mi się także wydaje mało zrozumiały, niebawem wyciągnę coś zeń jeszcze ;P dzięki, zdrówko, Jimmy
Fly Elika Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 zamiast palca może jeszcze np. patyk i więcej wina, czasem się szybciej ścina pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi