wanesa_ciska Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Patrz mi w oczy robię krok w przód to dwa w tył jak w życiu tak wygląda codzienność plany marzenia odpływają choć były tak blisko ważna jest chwila każdy jej moment ta melodia pamiętasz znów tańczę
Fly Elika Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dlaczego nie ma konsekwencji w polskich znakach, ale ciekawa myśl Wanesso, którą nie zawsze potrafię odczytać, tym razem tak skoro taka sympatyczna kóńcóweczka pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 pamiętasz chyba, a nie pamietasz? ciekawa jestem jaka to melodia :)) też
wanesa_ciska Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawia mnie pytanie o znaków konsekwencji ,,może byś rozwinęła myśl ową ,,,,a peelka taniec uwielbia ,,więc sympatycznie ogólnie ,,pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedopatrzenie ,przepraszam a melodia ,,mhm każdy ma tę Swoją ....dzięki
Rekomendowane odpowiedzi