Maciek Miela Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 " dusza " by zobaczyć Ciebie, byłem za blisko teraz przy Tobie mam już wszystko a świat taki piękny jest choć czeka mnie ostatni życia test niczego więcej nie potrzebuje podejdź niech Cię poczuje by serce biło jak twoje byśmy byli tylko we dwoje lecz nie kocham Ciebie choć chce dać całego siebie a miłość twa mnie rusza bo Ty... to moja dusza
Ania_Ostrowska Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 na początek przenieś ten utwór do warsztatu poezji :) Ania
Don_Cornellos Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Do wschodzącego słonka rzekła Hanka jeszcze bez wdzianka że sympatyczna rymowanka z samego ranka jest jak do czarnej kawki śmietanka - innymi słowy sympatyczny jest ten twój wierszyk
Marcin_Erlin Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autorze! Składam reklamację. Dzisiaj rano wyrecytowałem " Duszę" z pamięci, stojąc na przystanku, czekając na trolejbus linii 76 takiej szatynce filigranowej i nie powiem, wysłuchała mnie do końca, mimo, że ludzie chichotali...a potem jak nie odwinie się z bekhendu, jak mi nie zapierd...ghm...jak mnie nie uderzy trzymaną w ręku końcówką parasolki...jak nie polecę w kierunku chichoczącego tłumu...jak mnie tam nie okopią...istny życia test, mówię Ci, Autorze. Do tego nie wsiadłem do autobusu, bo nie zdążyłem na czas wygrzebać się spod ławki, gdzie leżałem sobie w pozycji embrionalnej i chyba dzięki temu żyję. Wisisz mi jedną roboczodniówkę; jestem pomocnika murarza( okłamałem szefa, że mi się kolejne dziecko rodzi - o ile pamiętam powinienem mieć już ich z piętnaścioro), jakieś 150 złotych oraz trzydzieści złotych za kompresy plus dwieście złotych za ból i szkody na mej psychice. Potwierdzam jednocześnie, że Twoja poezja wzbudza w ludziach emocje.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 O Boże... nie bez powodu Polacy mają problem czytania ze zrozumieniem :D Sukcesów w poezji życzę :)
Rekomendowane odpowiedzi