Pan_Biały Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 napisali już wszystko o apokalipsie wiedzą dosłownie co jak i dlaczego zniknie czas po zamknięciu księgi ale ja w to nie wierzę śmieszą mnie programy z mądrymi ludźmi nie czytam książek i artykułów na ten temat robiłem to lecz mam już tego dość nie warto świat się skończy nic nie pęknie nie wybuchnie nikt nie zsika się z wrażenia to było by zbyt błahe angielskie wyjście
bazyl_prost Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 wodniki dotarły na koniec świata? jak symulacja wybuchu wulkanu jaki to był świat jaki jest między bronią, śmiercią i piersią a wokół tyle kwiatów
Joanna_Janina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgadzam się z autorem co do kropki. Kiedy koniec świata przyjdzie, wtedy przyjdzie. Po co się tym martwić. Trzeba żyć jak najszlachetniej, a nie zaskoczy nas nawet koniec świata. "Przez cnotę, naukę i pracę służyć Bogu i Ojczyźnie", a będzie dobrze. Pozdrawiam serdecznie autora :) Janina
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i zapach nuklearny atakuje nozdrza
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do cudzysłowu tak się średnio zgadzam, ale niech będzie dziękuję za komentarz pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no tak...niektórzy wolą wyjść po angielsku Twoje wiersze w większości są spostrzeżeniami tego, co wokół, wypowiadasz je z niemałą ironią niewinnie ukrytą w wersach :) serdecznie Rafale - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przynajmniej się staram;) dziękuję Krysiu z odwiedziny i komentarz pozdrawiam i najlepszego r
Baba_Izba Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Świetny wiersz, bardzo mi się podoba, na czasie, może warto się jednak zastanowić nad ciachnięciem w drugiej "ten" i "tego", a w trzeciej - ja bym napisała "byłoby". Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi