Pan_Biały Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 psy szukają drzew krzaków murów kiedy znajdą zapach sikają i nawet się nie odwracając oby szybciej do następnego punktu spacer daje czystość kiedy pod butami ślimaki tracą domy a dżdżownice wiją się w ciszy oddycham głębiej chodniki jak pułapki gryzą uciekinierów o wyflaczałych umysłach opancerzone racje przybite do tablic informacyjnych łaski kup sprzedam wynajmę własne nie znoszone ciało możesz wymienić na koce i mydło ławka przechowuje ludzi tymczasowo daje zapomnienie w objęciach z butelką w nocy chyba usiądę i zmówię pacierz tak dawno tego nie robiłem
Magda_Tara Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 te roczniki tak mają :))))))) zerżnęłam z Ciebie inspirację buziak, Biały! zawsze coś podrzucisz wiersz, bardzo dobry, urodził mój. :))
Pan_Biały Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i polecam się na przyszłość;) pozdrawiam i najlepszego r
Smutek_Jan Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Takie ładne wiersze mogę czytać każdego dnia. Gratuluję i pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło:) dziękuję i pozdrawiam r
Sfinks13 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 bardzo ciekawy wiersz serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Również uważam, że to ładny i ciekawy wiersz. Moim zdaniem, należałoby się zastanowić nad wersem: "kiedy znajdą zapach sikają i nawet się nie odwracają" - myślę głównie o rymie. W trzeciej zwrotce, piąty wers może bez "je"? Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 lubię Twoje "reporterskie oko" z wlasnym komentarzem do postrzeganego świata, a umiesz podpatrywać i wyciagać wnioski ładnie aż się chce czytać :) serdeczności - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięks
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście rym się wplątał, to się wytnie najwyżej;) je - też do kosza dziękuję Babo z wnikliwe czytanie najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu, bardzo:) pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi