Kamertonka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 zazwyczaj zaskakuje o tej porze nawet skrada a tym razem jakoś tak niespiesznie i z premedytacją zdecydowanie szczekanie psów podaje go sobie falą w takiej chwili nikt inny zadupiami nie chadza złodziej nawet ma tu w zadzie własne pory dawno wszystko rozszabrowane począwszy od zaufania właśnie nastaje solidnie ogarnia muszę powiedzieć że wszedł głęboko w tradycję i wydaje się przymilny bezradnie oswojony do tego stopnia że zerka tylko przez szparki a ja niepotrzebnie dawałam się zwieść pogłoskom że ma wielkie oczy poważnie się wystraszę dopiero kiedy zachodzić przestanie
Wilcza Jagoda Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ciekawe,z zaskakującym zakończeniem, i tak powinno być :)
kasia.mała Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ciekawy wiersz przez szparki nie musi, nawet w chłodzie serce ciepłe wyczuje ciałem co nie tak przez deszcz i ponad rosą z drzew Ciepło pozdrawiam
ariess Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 .../Czego się boisz głupia/... KE właśnie się zaczytuję i nie wiem czy to dobrze tak z tym oswojeniem ale nie będę się rozpisywał żeby nie wyszły jakieś dywagacje pozdrowienia Kumotronko Stachursky
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 zbyt naładowany..aż skupić sie nie mogłam nad tym co przeczytałam, przeczytałam i jakby nic mi nie zostało z tego właściwie treść zaciera się treścią... J. serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 On ma wielkie oczy, fakt! Świetnie to wymyśliłaś! Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi