Fly Elika Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ktoś napisze o miesiącu albo jeszcze coś o świętach kiedy kwiecień przeplata zimę tylko z odrobiną lata pasztet ze świątecznych smaków posmaków pozostało w nadmiarze tylko zając w zamrażalniku przepaść pomiędzy wiosną a majem piekarnik spala zwyczaje w suchy zakalec zawsze lepsze niż nic wypieki wzbogacone spulchniaczem dla wzrostu mogą legnąć w koszu jedyna zapowiedź na lipiec kosz pełen zdrowych owoców
Sfinks13 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ciekawy wiersz jednak wyczuwam w nim nutkę ironi , nie wiem czy dobrze odczytuję serdecznie 13
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Fajnie napisany wiersz. Święya i po świętach. serd.pozdr.
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Z góry mówię, że senna jestem , ale tyle na dziś: zakalec niektórzy lubią , da się zjeść (; J. serdecznie
6 kilo Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Fly, świetny wiersz, ja lubię zakalec, milutko, jacek.
kasia.mała Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 niezły i dobry wiersz sam w sobie, zmieniłabym tytuł na smutny do czasu nad smutkiem nadzieją unosi się pole radości Pozdrawiam autorkę i serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi