Wiechu J. K. Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 wskazujący palec uparcie przebija mgłę tam - wszystko po Katyńsku skamieniałymi łzami brukuje drogę do golgoty nowy wyraz a w SOSie czerwieni tonie płacz tak - jak nigdy przedtem w poświacie powalonych wież - w pamiętnym Nowym Jorku legł krzyżem stary świat 17 Kwiecień 2010, Sobota
Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 bardzo mądny wiersz zbudził moje emocje serdecznie 13
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. także serdecznie WJK
M._Krzywak Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Też się rozczuliłem wyobrażając sobie ten sterczący samotny palec. Pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie "samotny" tylko "wskazujący", a tak na marginesie to są to bardzo "brudne" wyobrażenia ;-) pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 "ocean nadziei" mało oryginalny zlepek słów telewizyjny motyw mam przed oczami, a propos wiersza średnio wyszło pozdrawiam er
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę Panie Biały :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi