Ania Rada Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nie możesz tak nagle odfrunąć wszak skrzydła miał tylko Ikar w cudownym zachwycie fruwał...jak ty. A teraz po prostu odchodzisz? Bez słowa, adresu, po cichu? W tej ciszy jest morze rozpaczy! W ciszy po tobie, wiesz o tym. Na Panteonie słów które są tylko słowami i obok i wszędzie, zakradł się strach. Doczesność to tylko mgnienie. Nie chcę być tym kto zostaje. Pamiętaj o tym.
Dorota_Karolina Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Podoba mi się ten wiersz. Pozdrawiamautorkę.
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ładne i prawdziwe Pozdrawiam
Ania Rada Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 dziękuję Wam, pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ikar lotnikiem był marnym, prędzej oblatywaczem odfrunął i fruwał - tak nie zgrabnie ujęte te słowa "W ciszy po tobie, wiesz o tym." - chyba nie potrzebny wers dwa ostatnie dobre pozdrawiam r
Ania Rada Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dla mnie Ikar tak naprawdę nie był ani lotnikiem, ani oblatywaczem, po prostu miał ambitnego ojca...dziękuję za komentarz, po części się z nim zgadzam. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi