Jolanta_S. Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ach nie ciągnij za jęzor najlepszy na wszystkie smutki ten co szczeka merda ogonem nie gryzie czule policzek poliże jest zawsze przy Tobie ni słowem ni gestem nie zrani nigdy nie zdradzi wierny obetrze ostatnią łzę
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jolu szczerą prawda w puencie - piękny wiersz na tak. serd.pozdr.
Jolanta_S. Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jadwigo świeży jeszcze gorący, Magda tak na mnie podziałała :)) wiersz faktycznie prawdziwie szczery, udało mi się! serdecznie pozdrawiam - Jola
Magda_Tara Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jeju dzięki, Jolaś :* to o psiaka chodzi... prawda? buziak! wierny ;)
Jolanta_S. Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak o psiaka, teraz wiesz dlaczego nie napiszę takiego w Twoim stylu, ale bym chciała... Magda dzięki za natchnienie - wiersz mi sie :))))) a takie szczere i miłe rzadko się trafiają - igła w stogu siana... ale można znaleźć!!! serdecznie Magduś i buziole :*
Baba_Izba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmień na "ciągnij", ładny wiersz, choć moim zdaniem, nie najlepsza puenta, za bardzo patetyczna. Serdeczności - baba
koral73 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie pozwalaj się lizac psom po buzi, zwłaszcza sukom, które akurat mają małe. To bardzo miłe, ale niehigieniczne, a wręcz obrzydliwe. Wiesz co psy często robią? Też kocham psy. Mam wielgachnego owczarka. Straszny dziwkarz. Wstyd mi za niego. Ostatnio byłem na drugiej randce z laska, a ta świnia zaczął ją młóci w piszczel. Wstyd. Wierszyk taki ładny, ale "Ni słowem ni gestem nie zdradzi" ni w pi ni w oko. Humanizacja zwierząt doprowadziła do dehumanizacji człowieka.
Jolanta_S. Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmień na "ciągnij", ładny wiersz, choć moim zdaniem, nie najlepsza puenta, za bardzo patetyczna. Serdeczności - baba Zmieniam :)) Dzięki. Zastanowię się nad puentą - ale chciałam by była wzniosła (z pewnych powodów). Babo serdecznie pozdrawiam - Jola
Sfinks13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pies najlepszy przyjaciel, ciekawy i mądry wiersz serdecznie 13
Jolanta_S. Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię "13" pewnie dlatego mi sypie same radości ;) Sfinks dziękuję za miłe zdanie na temat wiersza... bardzo :)) serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi