M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E, żeś się nie wysilił nawet :(
andrejch Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 poprawiłem sie juz ;] a właśnie gdzie piosenka w stylu "pie... " itp.. :D:D
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jeszcze popraw pisownie. Nie chce mi się zanurzać w ten bełkot. A takich jak ty, czy bestia, to ja przyjmuję na klatę dziesiątki. I żyję :)))
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzisz tym ujmujesz nie im , lecz sobie godność, ktoś napisał tak: Kto pod kimś dołki kopie sam w nie wpada----------------:):):):) recenzje wierszy już mam od kilku lat Panie Krzywak, a tutaj mam przyjaciół i lubię ludzi : kulturalnych , mądrych , szlachetnych itp, a tacy właśnie tutaj przebywają z pominięciem chorobowych osobowości. Nie trafił Pan na laika ja mam dokonania nie tylko w poezji szanowny Panie artyzm znajduje się we krwi. Kto ma sławę jej nie szuka, kto ma pieniądze ich nie potrzebuje , ale od właśnie ludzi z Warsztatu nauczyłem się bardzo wiele, gdyż ktoś powiedział ,,nauka to potęgi klucz" Żegnam eta Uogólnienia. Zresztą ja się pańskich "sław" nie boję. I nie będziesz mnie tutaj uczył oceniać wierszy. Podobnie obrażał. Powtarzam po raz enty - te twoje wiersze to dno. I ja nie mam zamiaru bawić się w kolegów, bo daję sobie rękę uciąć, że jakbym ci dawał plusy, to byś pod moimi wierszami piał w wniebogłosy. Twoje wiersze są puste, to zlepek tendencji, kopia zużytych metafor, nieudolna próba ułożenia czegoś w sens. Jakbyś nie wiedział, to po Sokratesie powstała szkoła cyników, a cynicy do twojego wierszyka o puszczach i łąkach pasują jak ty do działu Z. I mnie tutaj nie szantażuj "polskimi sławami", bo jakoś nie bałem się i bać nie będę. herezja na stos na stos ;] banał ;] nie wiem o czym to miało byc lepiej przestań pisac ... :] dobrej nocki widzi Pan i jeszcze jedno Pana Plus czy Minus i tak dla mnie banał dalej Panu mam to powtarzać ileż można, tylko mnie interesuja minusy ludzi, co potrafią pisać, to naprawdę ostatni komentarz , bo teraz jest taki trend mam ..... na Pana Plusy :):):):)_:_):) Zegnam bestia
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 "bo teraz jest taki trend mam" Do jakiej szkoły chodziłeś? I ty to rodzinie pokazujesz?
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam są kropki nie rób Pan z siebie parodii, bo ludzie sie smieją nie ze mnie, a z Pana bestia
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam są kropki nie rób Pan z siebie parodii, bo ludzie sie smieją nie ze mnie, a z Pana bestia Kropki są, powiadasz... :))) A ja mam pewność, że z ciebie.
andrejch Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 a ja jednak nie haha ;] jednak z ciebie Michasiu sie śmiejemy ile wlezie ;]
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to po raz kolejny strasznie się przestraszyłem i przejąłem. I nie zdrabniaj tak, nie jestem homo.
Fly Elika Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Przestańcie się zaczepiać, :) to bez sensu żarcik liryczny to liryczny Przecież Michał już to wie, a przynamniej wg mnie domyśla się :)
andrejch Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to po raz kolejny strasznie się przestraszyłem i przejąłem. I nie zdrabniaj tak, nie jestem homo. nie jestes homo czyli sie potwierdziło Michas ni jest człowiekiem ;] ale wiem ze sie nei przejałes tylko zirytowałes to widac nie ukryjesz tego az ci gorąco od ciśnienia ;]
Fly Elika Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 wydaje mi się, iż to tylko próba zdemaskowania :))
andrejch Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 no a wiesz jeszcze czego innego ... ?? ;]
Fly Elika Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 mhmhm, jestem sobą i w tym momencie o tym ''czego innego'' nie myślę
mine Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 tak się zastanawiam Mr. Krzywak bo czytam też troche po co ten warsztat? skoro i tak wszystko idealne pokora też krzywym przystoi pozdrawiam, mine
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, tym razem Ci nawkładam. Bo,że swiat jest ogromny, ludzie mają głowy (to mniej), niebo niebieskie, słońce żołte, serce czerwone, róże jak krew i td. Wybacz i zabierz ten tekst. Pozdrawiam. Stefan.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Okropne kpiny czynisz z tym wierszem toż to się nawet nie nadaje nawet na publikowanie w warsztacie. Straszną kichę kręcisz waćpan co za wstyd, zamist uczyć młodych to takie miernoty.
M._Krzywak Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 mine - kliknij sobie "warsztat" w google, to się dowiesz Stefan Rewiński - nie Jadwiga Graczyk - zadedykuje ci część drugą w takim razie. A jest z czego czerpać :)))
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 manipulacja inteligencji wszem i wobec zabawa IQ Michał szkoda czasu / wpij piwo czy dobry trunek i odpocznij od orgu ;) (to trudne wiem) ;)
Rekomendowane odpowiedzi