bestia be Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 dłonie wyrzeźbiły mapę krętą drogę przez życie na rozdrożu czarny wiatr prowadził w podłe ulice stoję na skraju przepaści dopala się sznur istnienia jeden żywot to zbyt mało w prochu doczesne bycie przez palce przesypuję strzępy marzeń
Fly Elika Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Smutne wiersze bestio przeplatają się u Ciebie ostatnio. Czy to jakiś konkretny powód do napisania o strzępach marzeń...? Dziwny ten świat, co nie :), a może to tylko złe pory na internecie. Marzenia tak same się nie strzępią. Pozdrawiam ciepło i serdecznie
Judyt Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 przeczytałam, może jeszcze te marzenia są gdzieś głęboko ukryte, trzeba może zajrzeć tam to pewnie ten czarny wiatr tak wpływa na nastrój J. serdecznie
6 kilo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 bestio, kapitalny wiersz, pozornie spłaszcza widzenie głębokiego sensu przecież, sensu bycia, pozdrawiam, jacek.
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Fly smutne, a kto powiedział , że życie jest wesołe. Jednak to ostatni taki wiersz oki ,,Dziwny jest ten świat" Niemen ,,Mimozami" , jak zawsze ciekawy i mądry komentarz dziękuje za odwiedziny i komentarz szacuneczek eta
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judytko jasne marzenia nigdy nie giną , ale zazwyczaj się nie spełniają:):):): dziękuje za odwiedziny i komentarz eta
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj 6 lubię tą liczbę, gdyż kojarzy mi się? Miło słyszeć taki komentarz, jak ,,spłaszczenie głębokiego sensu" aż jestem zaskoczony takimi słowami dzięks dziekuję za wizytę i koment szacuneczek eta
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Bidulek. Ale jak spadnie i walnie łbem o bruk, to się mu (podmiotowi) polepszy. Kupa.
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kim jest podmiot? szacuneczek eta
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kim jest podmiot? szacuneczek eta Koziołkiem Matołkiem?
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kim jest podmiot? szacuneczek eta Koziołkiem Matołkiem? ba logiczna odpowiedź, jak na szeroki zakres wiedzy, tylko po co pytajnik? Tego nie wiem , ale przyzwyczaiłem się Żegnam eta
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koziołkiem Matołkiem? ba logiczna odpowiedź, jak na szeroki zakres wiedzy, tylko po co pytajnik? Tego nie wiem , ale przyzwyczaiłem się Żegnam eta Ej, wrzuć mi te "sławy", ja z przyjemnością porozmawiam z kimś, kto potrafi przynajmniej poprawnie pisać po polsku. Ty nie potrafisz, sorki...
bestia be Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba logiczna odpowiedź, jak na szeroki zakres wiedzy, tylko po co pytajnik? Tego nie wiem , ale przyzwyczaiłem się Żegnam eta Ej, wrzuć mi te "sławy", ja z przyjemnością porozmawiam z kimś, kto potrafi przynajmniej poprawnie pisać po polsku. Ty nie potrafisz, sorki... Widzisz nie moge , a to z prostej przyczyny, gdyż jakbym wyglądał, to autorytety polskiej filologii, ale komuś pomogę jasne , to otwarci ludzie na świat, niosący pomoc dla ludzi. Zegnam juz na dobre bestia
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ej, wrzuć mi te "sławy", ja z przyjemnością porozmawiam z kimś, kto potrafi przynajmniej poprawnie pisać po polsku. Ty nie potrafisz, sorki... Widzisz nie moge , a to z prostej przyczyny, gdyż jakbym wyglądał, to autorytety polskiej filologii, ale komuś pomogę jasne , to otwarci ludzie na świat, niosący pomoc dla ludzi. Zegnam juz na dobre bestia No wyglądałbyś jak teraz. Nieszczególnie. A swoją drogą - zapytaj się jakiegoś filologa jakie zdanie właśnie ułożyłeś. Dla mnie koślawe :)))
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Świetny wiersz, podzielam zdanie; bestio, kapitalny wiersz, pozornie spłaszcza widzenie głębokiego sensu przecież, sensu bycia, pozdrawiam, jacek. serd.pozdr.
bestia be Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jadwigo dzieki za taki komentarz jak wizytę szacuneczek bestia
Rekomendowane odpowiedzi