SiO2 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Kapłaństwem się unosisz, grzechy innych mierzysz Ojcze, czy nie wstyd Ci tego, że w konfesjonale grzeszysz
olek bolo Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kwaśne;) pozdr
Waldemar Talar Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - Ojciec to wielkie słowo - dlatego warto się zastanowić czy warto narażać się na pisanie takiego tekstu . Tekstu który nie pasuje do poezji - Przepraszam jeżeli cię uraziłem - ale takie me zdanie o tym co powyżej napisane . pozd.
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 żaden wiersz ino jakiś zły żal... czytam jakoby do mnie, nie jestem Ojcem, może porozmawiaj z Nim. pozdrawiam - Jola
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 dobre podoba się aha zapisz jako 4 wers szacuneczek bestia
Baba_Izba Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Tematl dobry jak każdy inny. Warsztatowo nie najlepiej, spróbuj nadać dwuwierszowi jakiś rytm. Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi