Marek Hipnotyzer Opublikowano 14 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 byłbyś mną nikim więcej gdybyś czuł że cierpię i krwawię i wychodzę ze skóry ale nie! wolisz być sobą! co z tego? mijasz mnie patrzysz bykiem opluwasz co z tego? jesteś tylko robakiem rzuconym w cholerny wir świata wszytkich nas przemieli ta sama śmierć czy cię obchodzi, co mam do powiedzenia? biłeś, deptałeś, zgwałciłeś strasznie mą duszę koiłeś, głaskałeś, uniosłeś mnie wysoko w górę ale to cięgle ty spójrz na cholerne zielone drzewa czemu nie czujesz tego co ja? czemu nie tańczysz i nie śpiewasz kolejnego dnia nie widzisz, że nie boję się niczego. jestem ze stali chirurgicznej a ten cały świat jest jak bebechy może go uleczę nim sam minę? a może to tylko jakiś sen? urojenie? życie rzuca pod nogi kamienie
Hanna Ciebiera Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Hmmm.. niktórymi momentami jest dość ciekawie, a niektórymi tak sobie. Ogólnie- dość ciekawy. Chyba trochę niedobrze się stało, że dwa razy urzył Pan słowa "cholernie"/"cholerny" . Bardzo dosadny, ostry, ale dobrze się czyta.
Rekomendowane odpowiedzi