Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Ten wiersz to trick. Czytasz a on wynosi ci Meble. Albo na przykład telewizor. Jeśli nie masz telewizora, to wszystkie pliki komputerowe. Potem coś, co sobie na później schowałeś. Potem coś, co zgubiłeś. Możesz być pewien, nie znajdziesz. Święty Antoni, Budda i Allach mają z nim zmowę. Dzielą się równo po pół. Przy okazji zawsze im wychodzi, że bóg jest jeden.
Magda_Tara Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 no i popieprzył Krysi, zamięszał!!!!!!!! taki to wiersz!!!!!!! i teraz nie umi cofnąć tytułów :)))))))) strasznie mi się podoba idę sprawdzić pliki! Ty hakerze! :*
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łał, hakerze, ładnie to z ust kobiety wygląda ;* odcałowałem ;) zdrówko i dzięki, Jimmy
Pan_Biały Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mateo ten wiersz jak ten świat i religia i cała reszta bałganu to jest joke, ktoś zrobił "sztuczkę" na nas i patrz, Ty, ja i inni trafiliśmy na tą samą czasoprzestrzeń i możemy się komunikować jakoś przez coś i najgorsze jest to, że to może być, jak jakieś pieprzone deja vu, jutro otworzymy ślepia i będziemy, no właśnie gdzie? i to będzie trick za który ten ktoś dostanie medal dla mnie bomba, nawet jeśli to trick;) pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ruszyć się z miejsca na tym polu, to może być ciekawe doświadczenie. wcale nie wkręcam. czy pluć sobie w brodę, bo nabraliśmy się na jeden z tricków? Przecież każdy ma swój zegarek, zamek, dinozaury i to przeświadczenie, że któryś t-rex był na tyle bezczelny, by już na początku poodgryzać wskazówki. pisanie to marzenie, z tego nie można rezygnować ;) zdrówko, Jimmy edycja: zapomniałem o zegarku;P
HAYQ Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko się zgadza się Jimmy - w trzech osobach ;)) Fajna puenta. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 no i właśnie, to "coś" poigrało sobie z moim wierszem, ale ponad tym jest "Ktoś" mocniejszy i wszystko wróciło do normy :) Jimmy, świetna pointa w Twoim wierszu - "3 w jednym" :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Niemy Krzyk. Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Ciekawy, fajny, nietypowy;D podoba się;)) Cieplutko Jimmy!, M.
bestia be Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 przemyslany ten wierszopis, więc sie podoba szacuneczek be
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko się zgadza się Jimmy - w trzech osobach ;)) Fajna puenta. Pozdrawiam. z wierszem byłby w czterech ;P szczerze, to uważam, że religia to opium dla mas ;P, zasady owszem są potrzebne, ale wynikają z człowieka, nie ze strachu przed bogiem (oglądałeś "pogoda na jutro" stuhra? jak on tam na końcu z krisznowcami szaleje?) a za słowo o puencie dzięki, zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Krysiu, no poigrało, poigrało, musiałaś czytać, zanim wrzuciłaś :) a ten wiersz to trick zdrówko i dzięki za odwiedziny, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę i miłe słowo. nie potrafię szokować treścią, to chociaż kąt patrzenia zmienię przy tych wierszach. Zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, siedział we mnie długo. czekał na lepsze czasy. zdrówko i dzięki, Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi