łysy taytanczyk Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 mówiłem błagałem radzę sobie nic mi nie trzeba tylko nie róbcie mi głupich nadziei po co to komu było z tęsknoty chyba oszaleję a to mi niepotrzebne chcę myśleć logicznie skąd w Tobie tyle złości na mnie??
Magda_Tara Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 o matko! i Ten tęskni! to się wysypało :(( zmieniłabym na: radzę sobie nic mi nie potrzeba usunęłabym mi przed niepotrzebne ufff, emocje aż kipią biedny twój peel :)) pozdrawiam, kiedyś minie :))
łysy taytanczyk Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 dziękuję Magdo za pociechem, po prawdzie to tęsknota to najbardziej niepotrzebna żecz na świecie, kiedy nie ma odbicia w drógiej osobie. A rozbudzanie nadzieji to najokrutniejsza i najbardziej bezwzględna rzecz pod słońcem. Nie powinno się do tego doprowadzać. Zdruwka! Np. napisać wiersz o tęsknocie i patrzeć z boku ile pszczułek się zleci na ten miodek - to nie dla mnie.
krzysztof marek Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 chcę myśleć logiczne trudne do realizacji w realnych realiach. a peel niech się nie przejmuje rojem pszczół... pozdrawiam! i zdrówka :)
aluna Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Łysy ,odkryłeś karty ...i dobrze ...podoba się ,warto obnażyć uczucia! Pięknie!!! Ania
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Logicznie wiersz dobry, bez złości a jednak z życia wzięty. pozdr.
łysy taytanczyk Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, krzysztofie marku, za tak dobre słowo. Logika jest przymusem umysłu. Bardzo i zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz, Aniu? Może i masz w tym trochę racji. Dziękuję i zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jadziu, idąc prostą drogą - da się tak - logicznie z życia wzięty. Zdrówka!
bestia be Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 samo życie, ciekawe szacuneczek be
łysy taytanczyk Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie, samo. Zdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi