Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 dzieci płaczą we wspólnym języku śmieją się wyłącznie szczerze bez względu na godzinę urodzenia zmiana czasu nie ma wpływu na to czym kierują się ludzie leworęczni w ruchu prawostronnym praworęczni w ruchu lewostronnym mają ten sam problem na skrzyżowaniach równorzędnych porę dnia wskazuje wysokość słońca
Magda_Tara Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 od wczoraj we mnie płacze dziecko płacze z Nią coraz ciszej, nieustannie jeździmy na rowerze i jest wiatr pięknie Krzyś, tak wszedłeś w to co boli, pewnie nieświadomie i niezamierzenie :)
Niemy Krzyk. Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Jej..ładny:))tylko nie rozumiem tego: "porę dnia wskazuje wysokość słońca" ;P Całość moim zdaniem bardzo dobra. Serdecznie pozdrawiam, M.
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a skąd Pani wie, że jest rano, zakładając, że nie ma Pani zegarka i nie jest trzymana w celi bez okien? Wiersz o jednym prostym przesłaniu "nihil novi sub sole". I takie wiersze mają swój urok zdrówko dla autora i Niemego Krzyku, Jimmy
Niemy Krzyk. Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a skąd Pani wie, że jest rano, zakładając, że nie ma Pani zegarka i nie jest trzymana w celi bez okien? Wiersz o jednym prostym przesłaniu "nihil novi sub sole". I takie wiersze mają swój urok zdrówko dla autora i Niemego Krzyku, Jimmy Ajjj drogi Jimmy, pomyślałam po prostu sobie że nie można odbierać tego tak dosłownie, że gdzieś jest te drugie dno, dlatego się zapytałam:)myślałam że leży w tym jakiś inny sens, ale widocznie powinnam odczytać to tak jak Ty.:) Miłego dnia;)) pozdrawiam, M.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem wyznawcą teorii o podświadomym przekazywaniu sobie prostych informacji. :) Zarówno dobrych jak i złych. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy ma rację, tekst jest z prostym przesłaniem, jednak myślę,że można coś wiecej w nim znalźć. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a skąd Pani wie, że jest rano, zakładając, że nie ma Pani zegarka i nie jest trzymana w celi bez okien? Wiersz o jednym prostym przesłaniu "nihil novi sub sole". I takie wiersze mają swój urok zdrówko dla autora i Niemego Krzyku, Jimmy Autor dziękuje za "zdrówko" (akurat potrzebne) i pozdrawia. Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre Krzychu, bardzo trafnie ujęte niby znane a jednak coś i takie cenię najbardziej pozdrawiam r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy temat jest już chyba ograny, ale mimo to warty by go dotknąć po swojemu. Nie ma ryzyka, nie ma zabawy.;) Cieszę się że jednak zaciekawiłem. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Let the sunshine in, słońce mamy jedno, nie trzeba go szukać, wystarczy dla wszystkich. Jedynie zegar słoneczny pokazuje prawdziwą porę dnia. ;) Pozdrawiam Ado Krzysiek
Judyt Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 podoba się o tym słoneczku, J. serdecznie(:
Koval_ZNowin Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 w życiu nie ma inwersji prawda:) pozdrawiam serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też podoba się słoneczko. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma, może na szczęście. Pozdrawiam Krzysiek
bestia be Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 jak zawsze podoba się Twoja poezja szacuneczek be
Wiktor Hammar Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Świetny wiersz i puenta ;P Przyszła mi na myśl jaskinia platońska: im dalej od ściany tym mniej wyrazisty cień. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że zagladasz pod moje teksty, i że Ci się podobają. Pozdrawiam Bestio Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cienie będące cieniem rzeczywistości, cieszę się że tekst zainteresował. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi