Avivia36 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Tak wiele dostałam od Ciebie Ofiarowałeś mi pewność że nic nie znaczę Podarowałeś cyniczny uśmiech o poranku i pogardliwe spojrzenie wieczorem Dałeś krępujące ruchy poczucie winy wiążący ręce wstyd Nauczyłeś żałować za nie moje grzechy Tak wiele dostałam od ciebie A wciąż nie potrafię być wdzięczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Michał K. Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 o kurcze. Te emocje i przekaz. Muszę powiedzieć, że świetne. I jeżeli to prawda...to niestety współczuję. Ale wiersz mnie pozytywnie zaskoczył. Proste słowa, ale dobrze zestawione, dzięki temu dają niesamowitą moc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Bez okrzyków, zwykłymi słowami, niemal szeptem powiedziałaś tak wiele Avivia. Gratuluję - piękny wiersz. Pozdrawiam Jola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avivia36 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Wiele dla mnie znaczą. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTRAP Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Piękny i prawdziwy.Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi