Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 wyrywają ostatnie ludzkie dla własnej monety wieszają na palu - życie artysty gardzą miłością bo zabrakło oschłe miasta ocal proszę dziwki też chcą żyć – pamiętaj synu wieczną chwałę mieć będzie ostatni umierający liść płacz brzozy a teraz idź
bestia be Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 ładnie podoba się całość szacuneczek be
Monika Lew Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 fajnie, tylko tak jakoś nie trzyma mi się to calości, nie ma czegoś takiego co by mnie porwało ;) ale fajniutko pozdrawiam ;)
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyrywają ostatnie ludzkie uczucia dla własnej monety wieszają na palu - życie artysty gardzą miłością bo zabrakło szczęścia oschłe miasta ocal proszę dziwki też chcą żyć – pamiętaj synu wieczną chwałę mieć będzie ostatni umierający liść płacz brzozy a teraz idź może teraz bardziej Ci się Czekoladko :)) taka pierwsza wersja... pozdrawiam serdecznie - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy tych dziwek nie zamienić na grzechy? Be może tak lepiej: wyrywają ostatnie ludzkie uczucia dla własnej monety wieszają na palu - życie artysty gardzą miłością bo zabrakło szczęścia oschłe miasta ocal proszę grzechy też chcą żyć – pamiętaj synu wieczną chwałę mieć będzie ostatni umierający liść płacz brzozy a teraz idź poradź... serdecznie - Jola
bestia be Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy tych dziwek nie zamienić na grzechy? Be może tak lepiej: wyrywają ostatnie ludzkie uczucia dla własnej monety wieszają na palu - życie artysty gardzą miłością bo zabrakło szczęścia oschłe miasta ocal proszę grzechy też chcą żyć – pamiętaj synu wieczną chwałę mieć będzie ostatni umierający liść płacz brzozy a teraz idź poradź... serdecznie - Jola Mi się ,,dziwki" podobają , bo chcą żyć , taka jest rzeczywistość grzechy nie wiem , ale grzechy już się utarły szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy tych dziwek nie zamienić na grzechy? Be może tak lepiej: wyrywają ostatnie ludzkie uczucia dla własnej monety wieszają na palu - życie artysty gardzą miłością bo zabrakło szczęścia oschłe miasta ocal proszę grzechy też chcą żyć – pamiętaj synu wieczną chwałę mieć będzie ostatni umierający liść płacz brzozy a teraz idź poradź... serdecznie - Jola Mi się ,,dziwki" podobają , bo chcą żyć , taka jest rzeczywistość grzechy nie wiem , ale grzechy już się utarły szacuneczek be Be oki, a to wyboldowane, bo tego w wierszu powyżej nie mam - proszę :)) Jola
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniko ten wiersz nie do porywania;) bardzo dziękuję za fajniutko. serdecznie pozdrawiam - Jola
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Dawaj Lolu nastepne wersje. CCC.
bestia be Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Jolu nie wiem nie jestem ekspertem , może będzie za bardzo dopowiedziane mi się podoba 1 wersja, a czy druga coś zmieni jedynie bardziej dopowie to fakt, jednak jedni wolą rebusy inni szarady nie umiem powiedzieć , co będzie lepsze sorry szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie mam cosiek podobnego zaraz wkleję na warsztat. ale pisz co myślisz :)) serdecznie - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też nie wiem, ale mi się w domyśle chyba bardziej :) zobaczymy jak będzie dalej :))) bardzo Ci wdzięczna - Jola serdeczności
Monika Lew Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniko ten wiersz nie do porywania;) bardzo dziękuję za fajniutko. serdecznie pozdrawiam - Jola chodziło mi o to, że jak pierwszy raz go przeczytałam to dziwki tylko zwróciły moją uwagę, ale na krótko, po prostu nie ma czegoś takiego co by zapadło mi w pamięci, ale ogólnie podoba mi się wiersz, podoba mi się temat ;] pozdrawiam cieplutko ;)
Jolanta_S. Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniko ten wiersz nie do porywania;) bardzo dziękuję za fajniutko. serdecznie pozdrawiam - Jola chodziło mi o to, że jak pierwszy raz go przeczytałam to dziwki tylko zwróciły moją uwagę, ale na krótko, po prostu nie ma czegoś takiego co by zapadło mi w pamięci, ale ogólnie podoba mi się wiersz, podoba mi się temat ;] pozdrawiam cieplutko ;) Nie wszystkie wiersze zachwycają - w tym jest coś co powinno zatrzymać, ale też nie dla wszystkich... zależy co kto lubi :))) Bardzo dziękuję za ponowne odwiedziny - zapraszam do czytania innych moich 'wierszydełek'. Pozdrawiam serdecznie - Jola
andrejch Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 za ost zwrotke dałbym nobla alo idwa ;]
Jolanta_S. Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najbardziej mi się ta ostatnia :))) za nolbla jestem dozgonnie wdzięczna - mam ten wiersz na zetce - jestem dumna!!! serdecznie dziękuję - Jola
Rekomendowane odpowiedzi