Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 To nie były dni morza Byłem władcą atrapy pierścienia (stragan na promenadzie) A władcy niechętnie oddają dni Atrapa opętała mnie Wymiotowałem Kartonik wina W Słońca Okrągłe widzialne i Tańczące Uwierzyłem To nie były dni Na niszczenie pierścienia Ani noce Jeśli mogę poproszę W tej chwili
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Jimmy czy koniecznie trzeba dodawać "i zwyciężenie niebezpieczeństw"? moim skromnym zdaniem, "zniszczenie pierścienia" zawiera w sobie powyższe chyba, ze ktoś nie oglądał filmu... to i tak pierścień mu nic nie powie :) jeśli namieszałam, to sorki i uciekam pozdrawiam przedwiosennie :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grażynko, podpowiadaj dalej! dzięki, Jimmy
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 mówisz i masz, pojadę dalej po drugim wersie: Byłem władcą atrapy pierścienia- tyle by wg mnie wystarczyło spoko, po trzecim też: A władcy niechętnie oddają dni- i tyle mojego teraz to już umykam :) cieszy, że coś się przydało miłej nocki Grażyna
Magda_Tara Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 piękny wiersz, Jimmy nie pytaj dlaczego, bo nie wiem pozdrówki :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał czasami ludzie powiedzą mi coś dobrego, ale twój komentarz znalazłby się w pierwszej dziesiątce, o ile nie trójce ;P dzięki i pozdrawiam, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wziąłem jak swoje, zdrówko i jeszcze raz dzięki, Jimmy
Magda_Tara Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał czasami ludzie powiedzą mi coś dobrego, ale twój komentarz znalazłby się w pierwszej dziesiątce, o ile nie trójce ;P dzięki i pozdrawiam, Jimmy :D ale jak się dopalę, nie zabierzesz medalu ? :*(
Judyt Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 nie bardzo mi się wiersz czy jakoś tak podoba, bardziej jakby z filmu niż z życia,kojarzy się z " władcą pierścieni" na pierwszy rzut oka czytania, J. serdecznie Jimmy
Pan_Biały Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 pierścień Atlantów potrafi zawładnąć Mateo szukaj egzorcysty;) pozdrawiam r
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał czasami ludzie powiedzą mi coś dobrego, ale twój komentarz znalazłby się w pierwszej dziesiątce, o ile nie trójce ;P dzięki i pozdrawiam, Jimmy :D ale jak się dopalę, nie zabierzesz medalu ? :*( eeee, gdzie tam, ja i odbieranie? zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, ma się rozumieć, dla mnie to również mało brzmi jak wiersz, bardziej jak taka widokówka dla siebie, co by nie zapomnieć przypływu tego uczucia, zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grunt, że dzisiaj bym się nie dał ;P zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest proszę ja Ciebie moja aktualna forma literacka. nic nie poradzisz, a i ja się nie szczycę :) zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. phi ;P żeby tylko kartonik wina był mało oryginalny. ja tam mam taką swoją hipotezę, że opisałem tu sobie swoją wakacyjną miłość za łebka przeżytą ;P także widzisz, nie silę się na oryginał, próbuję znów zacząć pisać wiersze ;P zdrówko i dzięki Jimmy
olek bolo Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. phi ;P żeby tylko kartonik wina był mało oryginalny. ja tam mam taką swoją hipotezę, że opisałem tu sobie swoją wakacyjną miłość za łebka przeżytą ;P także widzisz, nie silę się na oryginał, próbuję znów zacząć pisać wiersze ;P zdrówko i dzięki Jimmy ten wyboldowany - ja mu zazadroszczę, tak pobyć nim choć jeszcze przez chwilę da się po przeczytaniu Twojego pozdr
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. phi ;P żeby tylko kartonik wina był mało oryginalny. ja tam mam taką swoją hipotezę, że opisałem tu sobie swoją wakacyjną miłość za łebka przeżytą ;P także widzisz, nie silę się na oryginał, próbuję znów zacząć pisać wiersze ;P zdrówko i dzięki Jimmy ten wyboldowany - ja mu zazadroszczę, tak pobyć nim choć jeszcze przez chwilę da się po przeczytaniu Twojego pozdr Dzięki Olku Bolo, jak mnie naszło tamto słońce, to aż zacząłem sobie przypominać szczęście ;P takie rzeczy, w mniej lub bardziej dobrej formie, powinno się wklejać, trudno czytać o sznurach i brzytwach i zimie. mi to nie wyszło zbyt fajnie, ale może Ty coś zaproponujesz? zdrówko, Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi