Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbanowałem niejakiego Daraska. Chamstwo, obrażanie (nieważne, że Serockiego :P).
Mam zapisane komentarze - do wglądu. Ban na miesiąc.
TYLKO nie wiem czy wszystko zrobiłem dobrze, bo "ten język" :))))

pzdr. B.
(w razie czego, angello, proszę o uwagi lub podpowiedź :)

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wszystko okej. Za jakiś czas znowu będziemy mieli z nim do czynienia.

Napisał, że "Nie ja bluźniłem i nie ja zachowywałem się chamsko wobec innego użytkownika forum." i "Proszę więc o odblokowanie mojego konta na pseudo Darsek."

a.
Opublikowano

mogę wtrącić słowo..?

to, czy zachowywał się on nieodpowiednio, czy też nie, rozstrzyga moderator bądź admin i myślę, że nie powinno tu być dyskusji ze strony Darseka. Miesiąc, to miesiąc. Można go powiadomić, że nie można składać odwołań :) decyzja raz podjęta nie podlega dyskusji i że została przegłosowana na radzie nazdorczej serwisu :)

dobrej nocy
Natalia

Opublikowano

Będę pisać na ty,bo ładniej dzisiaj nie zasłużyłeś.Nie lubię cię Kurdyk.Radzę ci nie zastanawiać się dłużej nad sobą,bo w pewnym momencie ockniesz się z żyletką w dłoni.Co ty robisz z poezji?Techniczną popisówę?Poezja to uczucia,to myśli,a nie tylko składnia.A poza tym nie podoba mi się cały ten dział:KOSZ.Brzmi jak holocaust dla żydów.A jak się już do mnie dobierzesz wykastrowany umysłowo rasisto,to cie powiem że nie musisz mi mówić że jestem śmieciem,bo doskonale o tym wiem.No,to tyle dla ciebie.I jeszcze Polak na deser: wszystko jest dla ludzi,także przekleństwa,a ponoć prawdziwa sztuka nie boi się niczego!Więc wraz z serdecznym pożegnaniem ===> :P
Twój osobisty krytyk

--------------------------------------------------------------------------------

Dnia: Dzisiaj 18:27:23, napisał(a): vibox_she
Czytelnik

Komentarzy: 11
IP: 83.30.159.232
---------------------------------------------------------

Taki pościk przyszedł od Pana vibox na Forum (ktoś to Moderował?!!!) (ja wywalam tego posta!) po ostrzeżeniu za słowko "zajebisty".
Od dziś możecie MNIE mówić "Ty, Kurdyk" oraz "wykastrowany umysłowo rasisto"
;)))))))
No to teraz chyba Ban, jak myślisz Lechicki? daję Ci wolną dłioń.

-------------------

Natalio, czy mogę Ci od dziś mówić Pani Prezes (Rady Nadzorczej Orga - zgódź się :)))
-------------------
Sądzę, że chamstwo należy tępić w zarodku. 2 tygodnie, miesiąc itp.
Tylko angello, powiedz jak Oni to będą wiedzieć - pisać maila czy automat generuje z tego okienka banowania?

pzdr. B.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wchodzą i widzą napis:

"Szanowny Czytelniku!

Rada Nadzorcza poezja.org jest pod ogromnym wrażeniem Twojej błyskotliwości i ogólnej kultury. Twoje zasługi na rzecz tego serwisu można mnożyć bez końca. Twój sposób bycia to wzór do naśladowania dla innych!

Postanowiliśmy przyznać Ci główną nagrodę Polskiego Portalu Edukacyjnego - x tygodni na Jajorce.

Gratulujemy!

Aby nie ciągnęło Cię do nas - bo w końcu na wakacjach powinno się odpoczywać - na ten czas zamknęliśmy specjalnie dla Ciebie całe forum. Zatem masz pewność, że nic ciekawego Cię nie ominie!

Szczerze uniżeni,
Marian i Roman ze Wschodu"

:-)

A tak na serio, to po prostu dostają "w mordę" czerwonym napisem:
"Sorry Batory, zostałeś wyrzucony z www.poezja.org. Twój ban wygasa x"
gdzie "x" to data.
Opublikowano

Angello, zarchiwizuj ten tekst - sądzę, że się jeszcze przyda (może nawet niebawem trzeba go będzie wieszać na stronie głownej :)

Serio, uważam że jest o niebo lepszy od tego "Sorry Batory" - zwłaszcza wstęp, który mówi o zasługach. Pisze serio - fajnie to ująłeś :D

Opublikowano

Wojsko Polskie

nie jestem wsranie zrozumieć chamstwa i populizmu panujących niepodzielnie w tym portalu, od siudmej boleści. Zlekceważyliścire mój tekst, który w konkursi " Z poezją za pan brat" zajął 1. miejsce!!!

Krzysiu Meler
------------------------------------------

napisał autor,
zwracam uwagę na mimowolną wynalazczość słowną: "wsranie zrozumieć" :))

b.

Opublikowano

Ty bezczelna gnido, ja przynajmiej w swoim utworze nie używam wulgaryzmó. Można by cie zaliczyć do awangardy krakowskiej ale jesteś za głupi, co za debil śmie obrażać wiersz, który pozytywnie oceniłm profesor filologii polskiej na UMK, l4epiej sie schowaj ty ANTY(PSEUDO)poeto

--------------------------------------------------------------------------------
Dnia: Dzisiaj 17:59:26, napisał(a): Krzysiu Meler
Czytelnik
Komentarzy: 5
IP: 83.25.181.208
---------------------------------------------------------------------

Pan Meler jest zbanowany - (Panie Lechicki - to było pod Pana wierszem w piachu, a chodziło "Wojsko Polskie" chyba?).
Tego zablokuję na 3 miesiące - może zapomni adresu :)
B.

Opublikowano

Przewiduję kłopoty. Może jestem przewrażliwiony, ale...

Zbanowani:
Darsek - IP 83.30.21.104
vibox_she - IP 83.30.159.232
vibox_die - IP 83.30.174.165 (bez niespodzianki)
Krzysiu Meler - IP 83.25.181.208

Wesołkowie z ostatnich dni:
Krzysiu Poręba - IP 83.30.1.95
Zing Zeng - IP 83.30.29.145
Na razie nigdzie nie mogę przykleić Krzysia Melera, ale nie wiem jakie IP miał Grzegorz Działa.

• 2 tygodnie później...

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Kładę się bezwładnie jak kłoda, droga z żelaza, czarna owca pod powierzchnią bałagan, para, hałas. Stukot setek średnic, mimikra zjełczałego stada, przedział, raz dwa trzy: nastał dusz karnawał. Chcą mi wszczepić swój atawizm przez kikuty, me naczynia, czuję dotyk, twoja ksobność, krew rozpływa się i pęka, pajęczyna przez ptasznika uwikłana- dogorywam. Stężenie powoli się zmniejsza, oddala się materia. Rozpościeram gładko gałki, błogosławię pionowatość, trzcina ze mnie to przez absynt, noc nakropkowana złotem, ich papilarne, brudne kreski, zgryz spirytualnie wbity na kość, oddalają mnie od prawdy, gryzą jakby były psem! A jestem sam tu przecież. Precz ode mnie sękate, krzywe fantazmaty! Jak cygańskie dziecko ze zgrzytem, byłem zżyty przed kwadransem, teraz infantylny balans chodem na szynowej równoważni latem.
    • kiedy pierwsze słońce uderza w szyby dworca pierwsze ptaki biją w szyby z malowanymi ptakami pomyśleć by można - jak Kielc mi jest szkoda! co robić nam w dzień tak okrutnie nijaki?   jak stara, załkana, peerelowska matrona skropi dłonie, przeżegna się, uderzy swe żebra rozwali się krzyżem na ołtarza schodach jedno ramię to brusznia, drugie to telegraf   dziury po kulach w starych kamienicach, skrzypce stary grajek zarabia na kolejny łyk wódki serduszko wyryte na wilgotnej szybce bezdomny wyrywa Birucie złotówki   zarosłe chwastem pomniki pamięci o wojnie zarosłe flegmą pomniki pogromu, falangi ze scyzorykami w rękach, przemarsze oenerowskie łzy płyną nad kirkut silnicą, łzy matki   zalegną w kałużach na drogach, rozejdą się w rynnach wiatr wysuszy nam oczy, noc zamknie powieki już nie płacz, już nie ma kto słuchać jak łkasz i tak już zostanie na wieki
    • @Migrena to takie moje zboczenie które pozostało po studiach fotograficzno-filmowych. Patrzę poprzez pryzmat sztuki filmowej i w obrazach fotograficznej - z moim mistrzami Witkacym i Beksińskim. 
    • @Robert Witold Gorzkowski nie wiem nawet jak zgrabnie podziękować za tak miłe słowa. Więc powiem po prostu -- dziękuję ! A przy okazji.  Świetne są Twoje słowa o Hitchcocku. O mistrzu suspensu. "Najpierw trzęsienie ziemi a potem napięcie narasta." Czasem tak w naszym codziennym życiu bywa :) Kapitalne to przypomnienie Hitchcocka które spowodowało, że moja wyobraźnia zaczyna wariować :) Dzięki.
    • @Robert Witold Gorzkowski myślę, że masz bardzo dobre podejście i cieszę się akurat moje wiersze, które nie są idealne i pewnie nigdy nie będą - do Ciebie trafiają. Wiersze w różny sposób do nas trafiają, do każdego inaczej, każdy co innego ceni, ale najważniejsze to do siebie i swojej twórczości podchodzić nawzajem z szacunkiem. Myślę, że większości z nas to się tutaj udaje, a Tobie, Ali czy Naram-sin na pewno. Tak to widzę :) Dobrej nocy, Robercie :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...