Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 móżdżek czy serce co podać wypada przemyśleć może serwować już kiedy mamy siebie a kiedy ja mam tylko rację w rozmowie o tym jak Eskimosi potrafią kochać się w anorakach
krzysztof marek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 móżdżek czy serce strategiczne: mieć czy być... do serwowania od zawsze, tak mi się widzi. pozdrawiam!
Magda_Tara Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 i co? móżdżek wybrała???????? moje na sam wyraz dostają torsji :)))))))))))))) fajny wiersz...wyleci z gniazda - prędzej czy późniejmóżdżek czy serce a nawet całego siebie...wyleci pozdrawiam Krzychu! podoba się :))
teresa943 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 móżdżek czy serce - głos rozumu czy głos serca? to trudne rozmowy i dla corki i dla rodzica, ale kiedy przyjdzie pora wybierać i tak pójdzie swoją własną drogą, bo każdy człowiek sam musi przeżyć własne życie; a rodzić? powinien wykazać się rozsądkiem (móżdżek?) i ...pozwolić odejść... tak misie tu u Ciebie podumało :) serdecznie pozdrawiam Krzysiu - Krysia
Agata_Lebek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przypomniałeś mi motyw z książki "Samotność w sieci" - Wiśniewskiego. Dobrze zaserwować jedno i drugie. Nieszczęścia i szczęścia lubią chodzić w parach. To nie było do Ani ;) ;P
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Częsty dylemat nie tylko młodych ludzi. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podaj i nie mów co to jest. A moja ptica lata całkiem szybko, nie zawsze wiem gdzie. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sama prawda, całe szczęście że dogaduję się z "dziecięciem" całkiem dobrze. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za lektury, ale przydać mogą mi się raczej już jako dziadkowi. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Samotność w sieci" leży spokojnie i czeka aż znajdę drogę do optyka. ;) Teraz czytam wszystko co ma duże litery. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za lektury, ale przydać mogą mi się raczej już jako dziadkowi. Pozdrawiam Krzysiek Najmocniej przepraszam, głowę bym dał, że chodzi o dziecię nastoletnie, a że akurat szukałem prezentu dla bratanka... Straszne fopa. Zdrówka! E tam, żadne fopa, dziecię nastoletnie (jeszcze) ale swój móżdżek ma, i serce szczęśliwie również, dogadujemy się świetnie, pewnie trudniej bądzie dogadać się z wnukami. Zapodane przez Ciebie lektury są ciekawe, niektóre znam, a Bajki Filozoficzne sam z chęcią postudiuję. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi