Biała Dama Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Gwiazdy zgasły na niebie , Zniknęły w otchłani . Ja spadam wraz z nimi , Czarne ściany przed nami . A przedemną mrok , pustka , Dna przepaści nie widać , Choć to świt . Daleko to jeszcze , By zalśniło słońce na niebie .
kasiaballou Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Damo, będzie Pani tak upSzejma i posiesie utFur do warsztatu? zapraszam i pozdrawiam gromko:)) kasia
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu masz jakieś orty! pozdrawiam - Jola
de bosek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 nie o oczywistości, ale o konkret proszę, biało tu na kartce, pozdrowionka
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po ilości komentarzy, domyślam się: to początek na Forum? Wiersze, których nie jesteś pewna, że są już dopracowane, lepiej umieszczać niżej z lewej strony w "Warsztacie", tam uzyskasz większą pomoc i opinie będą życzliwsze. Wpisując wiersz do tego działu, uznajesz, że jest już skończony. Komentarze będą w związku z tym surowsze. Do rzeczy: przecinki i kropki - pogniewały się i odsunęły? Przysuń je bliżej, bez spacji. Nie bardzo lubię gdy wersy rozpoczynają się dużą literą, utrudnia mi to czytanie, ale może i tak być. Pogrubione - według mnie - zbędne. Brakuje w tym wierszu wyrazistej, "wystrzałowej" puenty, od dobrego zakończenia - wiele zależy, pozostaje dobre wrażenie. Życzę powodzenia w pisaniu, serdecznie pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi